Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLJUTIO SE

Dodik izazvao novi skandal: Brutalno izvrijeđao dužnosnika oporbene stranke

Dodik nakon presude: Pokušava se napraviti mit o genocidu u Srebrenici, on se nije dogodio
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/2
07.07.2021.
u 11:39

Najnoviji ispad nominalnog šefa države BiH zabilježile su televizijske kamere na skupu lokalnog ogranka njegovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici u utorak navečer.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik izazvao je novi skandal javno uputivši psovke i uvrede na račun dužnosnika jedne od oporbenih stranaka.

Najnoviji ispad nominalnog šefa države BiH zabilježile su televizijske kamere na skupu lokalnog ogranka njegovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici u utorak navečer.

Dodik je tamo došao intervenirati nakon što je došlo do prevrata u lokalnoj skupštini i do odluke načelnika općine da istupi iz SNSD-a i pridruži se novoj većini predvođenoj Partijom demokratskog progresa (PDP) i Srpskom demokratskom strankom (SDS).

Dodik je za govornicom pred stranačkim članstvom jednog od čelnika PDP-a i zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Pericu Bundala "počastio" brutalnim psovkama.

"Neku večer gledao sam Bundala u televizijskoj emisiji. Kaže sada je Kozarska Dubica prestala biti bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju", kazao je Dodik. Za njegovu stranačku sljedbu u tim riječima nije bilo ništa problematično te su ga k tome, za to što je izgovorio, nagradili burnim pljeskom i smijehom.

No zato je predsjednik PDP-a Branislav Borenović poručio Dodiku kako se može samo sramiti zbog takvog ponašanja.

"Dodik, profesionalni psovač koji je objedinio prostakluk i primitivizam u sebi samom. Sramotno, nedostojno, ružno i za svaku osudu", poručio je Borenović na Twitteru reagirajući na zbivanja u Kozarskoj Dubici.

VIDEO: Toplinski val zahvatio je Hrvatsku: Pripremite se, bit će još gore!

Ključne riječi

Komentara 7

PV
prcko.vitamincic
17:24 07.07.2021.

Samo još jedan dokaz i pokazatelj da takozvanu republiku srpsku treba ukinuti.

Avatar dobry
dobry
23:27 07.07.2021.

Ne spuštati se na njihovu razinu. Imaju ekipu na vlasti koja će ih dovesti do međusobnog obračuna mafijaških klanova. Dodik dnevno opljačka 50tak tisuća eura, a sljedbenici ga i dalje dižu u nebesa. No, za nas je najvažnije da ruska i srbijanska vojnička čizma ne stupe na tlo BiH. Garancija tomu je teritorijalno cjelovita BiH u NATO i EU integracijama.

BE
berija
12:11 07.07.2021.

Dobro. Zbog čega je to od javnog interesa u RH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije