Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKO PREVIRANJE
Povratak na članak

Dodik i dalje blokira BiH, Komšić uzvraća: 'Trebaju reagirati nadležna tijela'

On očekuje da Tužiteljstvo BiH i državna policija reagiraju ukoliko u parlamentu RS usvoje i počnu provoditi zakone kojima bi doveli u pitanje funkcioniranje tijela vlasti BiH.

Komentari 5

DU
Deleted user
16:07 18.10.2021.

Samo se ti ne javljaj. Ti i jesi jedan od razloga ove situacije u BiH. Kada su te već birali Bošnjaci zašto te nisu birali na mjesto rezervirano za njihovog predstavnika?

VL
XA
xaron
22:36 18.10.2021.

Evo opet muslimani pozivaju nekakvu “ medjunarodnu zajednocu “ da rješava probleme koje su sami stvorili.

VL
PA
pajper
07:34 19.10.2021.

Dodik...Čuo sam od gospodina Džaferovića i gospodina Komšića, koji deluju udruženo na svim ovim pitanjima, da je razlog zašto su oni to stavili da je naknadno sad posle 13, 14 ili 15 godina otkrili da je islamska zajednica domicilna, a da su SPC i Vatikan strani subjekti. Što ide zatim da kaže da su Srbi i Hrvati, katolici i pravoslavci, ovde stranci, a da je jedini faktor ovde islam", kaže Dodik.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
21:54 18.10.2021.

A sto bi BiH bila u NATO..

VL
Avatar dobry
dobry
16:36 18.10.2021.

Paradoks je da se Komšić jedini od BiH Hrvata zauzima za zaštitu vitalnih nacionalnih i sigurnosnih interesa RH, zagovarajući teritorijalno cjelovitu BiH u NATO i EU integracijama, kako bi bio spriječen legalitet dovođenju rusko-srbijanskih vojnih postrojbi i opreme na 50tak km od Zagreba, sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu. Svi ostali su ZA davanje tog legitimiteta Vučiću i velikosrpskoj fašističkoj politici. Hrvatska iznad svega, a oni koji zagovaraju legitimitet velikosrpskoj politici, neka sele kod svog saveznika u Srbiju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.