Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Inicirao osnivanje'

Dodik hoće imenovati studentski dom po zločincu Radovanu Karadžiću

radovan karadžić
Foto: Reuters/PIXSELL
06.10.2014.
u 19:01

Govoreći o nastanku Sveučilišta u Istočnom Sarajevu, Dodik je rekao kako je to "vizionarstvo prvog predsjednika Srpske Karadžića"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je na svečanom otvaranju studentskog doma na Palama i predložio da on nosi ime haaškog optuženika za genocid Radovana Karadžića, javlja agencija Tanjug.

Govoreći o nastanku Sveučilišta u Istočnom Sarajevu, Dodik je rekao kako je to "vizionarstvo prvog predsjednika Srpske Karadžića, koji je sa svojim suradnicima prije više od 20 godina inicirao osnivanje Sveučilišta" jer je "Karadžić znao da bez sveučilišta nema ni budućnosti". Uz Dodika i druge uzvanike, studentski dom je svečano otvorila i supruga haaškog optuženika koji je prošlog tjedna u Haagu iznosio svoju obranu i završio s vjerovanjem kako će biti oslobođen, Ljiljana Karadžić.

>> Dodik: Ne dižemo revoluciju već branimo svoje

Komentara 14

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:25 06.10.2014.

A što očekivati od Srba? Pa nije čudo da ih nitko ne voli...prođite malo po poratlima od Slovenje do Albanije...nema portala po kojemu ih ne vrijeđaju i to strašno..

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:52 06.10.2014.

mozda da to ime daju zatvoru, npr kaznionica radovan karadzic

Avatar franioprvi
franioprvi
19:18 06.10.2014.

Milorade , obuka si siroke gace , kako je govorila moja baba Mande

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije