Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza

Dodik: BiH se raspada i to nitko 
ne može spriječiti

dodik
Dejan Moconja
16.12.2011.
u 19:22

Bosanski su muslimani arogantni, žele da Hrvati politički potpuno nestanu kao konstitutivni narod, kaže Milorad Dodik za Blic

– Bosna i Hercegovina se raspada i nitko joj više ne može pomoći. Ta je zemlja podijeljena kulturološki, teritorijalno, politički i sportski, a jedino još funkcionira zajednička valuta – rekao je to u intervjuu beogradskom Blicu predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dodajući da će se BiH podijeliti i prirodno raspasti, te da to može ići sporije, ali i brže.

– Arogancija bosanskih muslimana prema Srbima i Hrvatima toliko je izražena da nitko ozbiljan više ne vjeruje u mogućnost opstanka Bosne i Hercegovine. Naglasak muslimanske politike u toj zemlji je da se obračuna s Hrvatima, da nestanu u političkom smislu kao konstitutivan narod – kaže Dodik. Na pitanje hoće li se država raspasti mirnim putem, odgovara da hoće.

– Zato se čudim kad vidim neke medije i političare u Republici Srpskoj kako jauču da nema Vijeća ministara. Moje je pitanje njima: A što će vam to vijeće? Što bi bilo drukčije da se osnuje? Ništa!

Ključne riječi

Komentara 229

Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
14:04 17.12.2011.

moćže se bih raspast iznutra može biti na koljenima ali Drina ostaje granica.

DJ
djanii
22:23 17.12.2011.

Vaš UJO

OB
-obrisani-
21:55 16.12.2011.

Ameriku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije