Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film

Dodijeljene Zlatne motorke 6. Trash film festivala

\'11.09.2010. Kino Kult, Varazdin - Podijeljene nagrade Zlatna motorka 5. Trash film festivala Photo: Marko Jurinec\'
Ilsutracija
12.09.2011.
u 10:53

U žiriju su ove godine sjedili Nenad Polimac, Đelo Hadžiselimović i Milan Todorović

Dodjelom Zlatnih motorki završen je 6. Trash film festival u Varaždinu. Najbolji borilački film po ocjeni žirija je hrvatski film "Zmajeva oštrica", najbolji akcijski film je španjolski film "Mercenarios & Psicopata", najbolji znanstvenofantastični film je srbijanski film "Sigismund", a najbolji horor je slovenski film "Veriga Mesa". Najbolji film po izboru publike je španjolski film "Manual practico del amigo imaginario".

U žiriju su ove godine sjedili Nenad Polimac, Đelo Hadžiselimović i Milan Todorović. U tri dana trajanja Trash Film Festivala, međunarodnog festivala niskobudžetnih akcijskih, borilačkih, znanstvenofantastičnih i horor-filmova, u Multimedijalnom centru KULT u Varaždinu prikazana su 32 filma iz Hrvatske i inozemstva koji su konkurirali za nagradu Zlatna motorka.

Izvan konkurencije prikazana su i dva spaghetti-vesterna s Budom Spencerom i Terenceom Hillom u glavnim ulogama, a održana su i tri predavanja – o usponu i padu slasher-filmova, o živim mrtvacima na filmu i o trash-arhitekturi.

Komentara 1

DR
drug
11:39 12.09.2011.

Bilo bi dobro da politicarima dijelite motorke jer koliko lazi nasijeku tesko da bilo ko povuce takvo sta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije