Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VINKOVCIMA

Dodijeljene diplome Cambridge ESOL za 94 polaznika

linguapax
Miroslav Flego
11.12.2013.
u 21:55

Ovo je najveći broj polaznika do sada u ovoj školi koja se nakon 13 godina provođenja Cambridge programa prometnula u jednu od najboljih škola stranih jezika u Hrvatskoj

U Gradskom kazalištu Joza Ivakić dodijeljena su Cambridge ESOL diplome za 94 ovogodišnja polaznika programa engleskog jezika u Školi stranih jezika Linguapax Vinkovci. Ovo je najveći broj polaznika do sada u ovoj školi koja se nakon 13 godina provođenja Cambridge programa prometnula u jednu od najboljih škola stranih jezika u Hrvatskoj i stoji ravnopravno uz zagrebačke, riječke i splitske škole što je na svečanosti dodjele diploma potvrdio i dr Conor Snowden, direktor Britanskog savjeta za Hrvatsku i Sloveniju.

Istaknuo je da škole moraju ispuniti određene uvjete kako bi uopće mogle provoditi ovaj program, a svojim kvalitetnim radom Linguapax je kroz godine stekao i Gold member status za provođenje naprednog programa.Berislav Božanović, voditelj Cambridge programa i ravnatelj škole, zadovoljan je postignutim u posljednjih 13 godina koliko se provodi ovaj program, dr. Dražen Švagelj, predsjednik Matice hrvatske Vinkovci, dugogodišnji prijatelj programa, zahvalan je Lingupaxu što je djeci omogućio da ovakvu naobrazbu postignu u Vinkovcima, dok je dr. Snowden poručio djeci da nikada ne prestanu učiti istaknuvši pritom da je engleski jezik postao međunarodni jezik broj 1 i da je on najveće englesko dostignuće.

U ime dobitnika diploma nazočne je pozdravio polaznik Srećko Kaić, koji je u 6. razredu osnovne škole položio 4. stupanj programa što je na razini srednjoškolskog obrazovanja.

>>Diplome za 146 studenata vukovarskog Veleučilišta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije