Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED
Povratak na članak

Documentinu prijavu ratnog zločina grupa branitelja smatra provokacijom i rušenjem države

Teršelič smatra da je iznimno važno nastaviti progon za sve zločine jer to trebaju svi koji žive u Hrvatskoj, obitelji žrtava, a i od iznimne je važnosti za hrvatsko društvo i za društvo Srbije.

Komentari 42

Avatar mofo
mofo
12:37 04.08.2017.

To sto dizu "optuznice" pred ove dane, a ne prije recimo 4mjeseca ili za 6, sve govori o tome sto je ustvari namjera... nije im zrtva i pravda ni na kraj pameti, pljucnu oni i srpskoj, a pogotovo hrvatskoj zrtvi u lice, sve je to zbog dizanja napetosti, stvaranja slike o hrvatskoj i nadanja nekakvih ekscesa. Zato dragi hrvati, mirno i slavite i veselite se, a ove i ovakve na ignore, vjerujte to im najvise smeta...

VL
AM
AMD------------------------
12:50 04.08.2017.

babe-babe-yugoslovenske-nema tu nista hrvatskoga nekontaminiranoga bivsim otrovnim.

VL
LI
lika64
13:18 04.08.2017.

trešeličko (č jer je slovenka) samo mi imamo što da slavimo. Oni su potučeni do nogu, iako je njima u genima da i poraz slave kao pobjedu

VL
DR
droza
13:39 04.08.2017.

600 žrtava?! Pa dakle, doista se treba stati manipuliranju brojkama ubijenih. Naravno da za zločine treba odgovarati svak tko ih je počinio bez obzira na kojoj strani. Međutim, ako se dobro sjećam, čak i Pupovac je svojedobno izjavio da oni iz SNV-a raspolažu sa brojkom od cca 60 ubijenih civila srpske nacionalnosti. Svojedobno sam negdije naišao na određene spiskove kojima raspolaže dokumenta i ostao sam zapanjen. Naime, osobno sam u njima našao nekoliko imena poginulih srba i to na potpuno drugim područjima RH i to su osobe koje su poginule u ratnim okolnostima, tj., u akcijama koje su njihove postrojbe pokrenule protiv RH. Također se sjećam i imena jednog čovjeka srpske nacionalnosti koji je navodno ubijen, a pouzdano znam da je isti bio pripadnik oružanih snaga RH i poginio je na istočnom ratištu. Stoga ponavljam, zločine istražiti i kazniti počinitelje, ali nikako dozvoliti manipulaciju brojkama, a ova brojka 600 u najmanju je ruku sumnjiva.

VL
ST
story
13:35 04.08.2017.

hho i puhovski su u hagu odbijeni kao lažni svjedoci ,na temelju dokaza se podiže optužnica a ne na reklakazala.zanima me tko je ta spodoba što rovari po hrvatskoj i sa kojim pravom to njezino spominjanje svake žrtve okreće mi želudac jer dotična stalno traži optužbe za hrvate....

VL
MA
MarkoKosmicki
12:57 04.08.2017.

zasto to rade,jer im je naredjeno,jer nemaju srama ,jer su sotonska djeca,cuvajte se njih oni su cisto zlo

VL
DU
Deleted user
13:16 04.08.2017.

Koliko mržnje i zlobe mora biti u čovjeku da ide kvariti dan kada je izvojevana pobjeda . Naravno da nitko normalan ne može stati iza ničijih zločina i oni se moraju istražiti, ali čekati dan proslave Oluje i pokrenuti tada, a ne prije i ne poslije, nego baš uoči proslave govori o zlobi pokvarenosti takovih ljudi. Ti i takovi radili su U MORH-u i znali da se mirovine branitelja razdvajaju, ali nisu se razdvajale mirovine aboliranih i udovica partizana. Pa ako je svima sada recimo 3000 kuna mirovina, a razdvojena braniteljska na 1000 i 2000 kn za 10 godina ako se mirovine povećaju za 100% branitelj bi imao 4000 kn a abolirani i udovica 6000 kuna i tada nije podnosila prijave, nije podnjela barem prigovor zašto državna ustanova nosi skračenicu APIS (vidi Wikipediju Dragutin Dimitrijević -Apis) tvorac četničkog pokreta. Dokumenta nije podjela prijavu recimo Arkana, kapetana Dragana, Protiv onih koji su lansirali raketu na grad Zagreb. Najveći zločin prema Hrvatskim Srbima činili su oni koji su ih ovakovim perfidnim metodama gurali protiv svojih susjeda Hrvata, Hvalili njihove gluposti, držali vatrene govore na sahranama njihovih najmilijih, a ti isti sada uživaju u Srbiji ili drugdje sa novcima u američkim bankama ili sa dobrim državnim plaćama.

VL
DR
droza
14:09 04.08.2017.

Svake godine u ovo vrijeme, Dokumenta i ostala bratija ovakvim se akcijama, iz petnih žila trude oskvrnuti našu veličanstvenu pobjedu. Najviše od svega me boli činjenica što dio mojega novca, kojega krvavo zarađujem, iz moga džepa, ide upravo Dokumenti i sličnim nazovi udrugama koji se fol bore za ljudska prava. Naravno da prezirem svaki zločin i apsolutno se slažem da, ukoliko je zločina bilo, iste treba istražiti, pronaći počinitelje i konačnici ih i osuditi. Međutim ovo sa brojkom 600 kao i trenutak podnošenja prijave, čista je provokacija i to provokacija koja je plaćena vašim i mojim novcem. Pa dokle više!

VL
MA
markro3
14:46 04.08.2017.

Nije vrijedno trošiti riječi na likove ovakovih udruga. Hrvatska vlada njima baca naš novac, a efektom bumeranga vraćaju nam pljuvačku. Ima li itko odlučan to zaustaviti. SRETNI VAM DANI PONOSA I SLAVE HRVATSKI NARODE.

VL
EL
eltax
14:15 04.08.2017.

a napali su Hasanbegovića kad je rekao da ovakve udruge se financiraju same,a Teršelička zmija mrzi sve što je hrvatsko

VL
DD
ddh
15:29 04.08.2017.

Kad se korov dobro njeguje, onda taj korov i raste i cini stetu. A korov zvan Terselicka su njegovali ili njeguju Josipovic, Milanovic i komunisticki mediji u Hrvatskoj, cijela prostacka stranka sa Iblerovog Trga i t.d. Zalijevale i zalijevaju su ga razne Severove, Pavicke i Vlahovi, a okopavaju razni zlocinci poput Habulina i Pusica. Zato nije ni cudo, da se taj korov zvan Terselicka razmnozio i da sada gnjavi cijeli posteni svijet. Treba tu bandu, tu Terselicku zajedno sa nosiocima anithrvatske propagande zajedno sa Severovom i drustvom, zajedno sa raznim Indexovcima natovariti na traktore i poslati ih k njihovim cetnicima.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:49 04.08.2017.

Ma bolje bi ti bilo da si našla nekog baju da ti poskida tu paučinu iz bermudskog trokuta

VL
DU
Deleted user
14:02 04.08.2017.

s kojim pravom se udruga dokumenta mijesa u drustveni zivot srbije to sto cini hrvatima u hrvatskoj srbima u srbiji bi cinila cijela 24 h dokumenta je ekstremisticko porteroristicka skupina i tako ju teba tretirati sto se oni igraju tuziteljstva i sudstva stop

VL
KO
kodamesepita
15:07 04.08.2017.

sretan i ponosan dan pobjede želim svim hrvatima i hrvaticama u domovini i van nje ! budite ponosni , mi smo pobjednici !

VL
DU
Deleted user
13:14 04.08.2017.

recimo jednostavnije dođe srbenda iz beograda 92g kao rezervista ubije tvog mog brata strica nako zato što je hrvat šta ti prvo pomisliš idem se revanširat a u oluji srbende su nosile srbske uniforme šta je on nego četnik kadd ti neko naspane dom obitelj iz čista mira e onda su hrvati gladni vukovi sve pred sobom gaze jedu grizu samo mi je žao što nismo beograd sravnili sa zemljom ali stignemo biče rata za 30 g

VL
DU
Deleted user
16:28 04.08.2017.

treba te antihrvatske elemente na licu mjesta dovesti na istocnu granicu, dajte im jos pupovca i (skoro) sve SDP-ovce, je je to sve cetnicka gamad... zbog OLUJE srbi se boje svih vremenskih nepogoda...

VL
MI
misho32
15:36 04.08.2017.

sve dok se Mesića , Vesnu Pusić i druga brojna bagra koja se je nakotila , među njima i ta Trešelićku, ne bude procesuirana za veleizdaju, nema nikakve šanse za Hrvatsku . Ništa se nije poduzelo protiv veleizdajnika Mesića ,ića , več je veleizdajničko postupanje postalo legitimno.

VL
OV
Ovozemaljski
16:15 04.08.2017.

Danas je 600 zrtava, sutra 6000, za 10 godina ce ih izbrojat 60 000, a za 50 godina ce njihovi popovi oplakivat 600 000 Srba zaklanih za vrijeme Oluje, a za 100 godina brojka ce preci 1500 000 Srba. Mitovi,.povijest, politika i na kraju i na pocetku laz i samo laz. Zao mi bude tih Srba, oni jadni to upijaju ko spuzva vodu. Dajte imena i prezimena ubijenih za vrijeme akcije Oluja i kad oduzmete one koji su se zvali Ante, Stipe, Sime, Simun, Jure, Jozo, Domagoj, Kresimir ostat ce 7 ljudi koji su poginuli i to je potvrdio i sud u Hagu i da, na kraju neka svi odgovaraju za pocinjene zlocine bez obzira sa cije strane bili, ali mitomaniju i laz te iskrivljivanje povijesti treba zaustaviti na vrijeme jer ce srpski narod misliti da je tu stvarno pobijeno 6 milijardi Srba i da ih zbog toga danas nema vise od Kineza i da ih zato nema do Tokija, kladim se da barem 30% Srba misli da su im Hrvati krivi sta njih i Rusa nema 300 miliona!

VL
GU
Gustirna
17:49 04.08.2017.

...i bas mi je cudno da ovi cetnici save strbca iz dokumente nisu podnijeli kaznenu orijavu protiv svog milorada pupovca za suucesnistvo u ubojstvu dr.sretera u pakracu...knjiga degoricije otkriva istinu...

VL
Avatar servo_volan
servo_volan
15:10 04.08.2017.

Uša tamo

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.