Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao anoniman

Dobrovoljno predao bombe, automatsku pušku i streljivo

oružje (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
16.07.2013.
u 09:18

Marinčanin je predao dvije ručne bombe, improviziranu ručnu bombu, automatsku pušku M-70 te 600 komada pripadajućeg streljiva i pet spremnika

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu PU vukovarsko-srijemske, preuzeo je u Marincima, selu na pola puta između Vinkovaca i Vukovara, od osobe koja je željela ostati anonimna, veću količinu minsko-eksplozivnih tvari.

Marinčanin je dobrovoljno predao dvije ručne bombe, improviziranu ručnu bombu, automatsku pušku M-70 te 600 komada pripadajućeg streljiva i pet spremnika. Policija i dalje poziva građane neka prijave oružje, bombe i streljivo koje drže u kući, a predstavljaju opasnost, neka pozovu policiju koja će preuzeti diskretno, civilnim vozilom i u civilnoj odjeći, u vrijeme koje odredi građanin, bez ikakvih posljedica.

Policija bilježi kako je u vremenu od 24. svibnja do 10. lipnja na minsko-sumnjivom području oko Nuštra, otuđeno 18 znakova „Minska opasnost“. Materijalna šteta je više tisuća kuna, ali puno veća šteta može nastati ako netko misleći kako nema opasnosti od mina uđe u minsko polje koje je bilo označeno tablom koju je netko ukrao i stavio na krov svog kokošinjca.

>> U šest mjeseci građani predali 857 komada vatrenog oružja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije