Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dobrotvorna akcija Submarinea: kupite šarene čarape i pomozite osobama s Down Sindromom!

Dobrotvorna akcija Submarinea
Foto: Sandro Sklepić
1/9
21.03.2024.
u 14:28

U skladu s dugogodišnjom tradicijom, Submarine, popularni hrvatski lanac burger restorana, ponovno pokreće svoju dobrotvornu akciju na Svjetski dan osoba s Down sindromom. U suradnji s poznatim brendom HYPERsocks, dizajnirali su originalne šarene čarape, koje od danas možete kupiti u svim Submarine restoranima diljem Hrvatske.

Cilj akcije je pružiti podršku Hrvatskoj zajednici za Down sindrom i njezinim programima edukacije mladih za osamostaljivanje, stoga će sav prikupljeni iznos od prodaje čarapa bit će doniran Hrvatskoj zajednici za Down sindrom.

 

Foto: Sandro Sklepić

Foto: Sandro Sklepić

"Planiramo poslati dvoje mladih s Down sindromom u Italiju na tečaj za osamostaljivanje, u suradnji s Udrugom za sindrom Down iz Potenze iz Italije. Ovaj tečaj će biti važan korak prema njihovoj samostalnosti i integraciji u društvo", objasnila je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za Down sindrom.

Društveno odgovorno poslovanje je uvijek bilo sastavni dio našeg poslovanja, stoga smo ponosni što smo i ove godine pokretači ove vrijedne akcije. Želimo olakšati put mladima s Down sindromom prema samostalnosti i integraciji u društvo i nadamo se da će nam Submarine gosti u tome pomoći", izjavio je Luka Jureško, operativni direktor Submarinea.

Foto: Sandro Sklepić

Svi zainteresirani za podršku ovoj hvale vrijednoj inicijativi mogu kupiti čarape u Submarineovim restoranima diljem Hrvatske. Submarine restorani nalaze se u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu. Broj čarapa je ograničen, a osim ovogodišnjeg dizajna, moći ćete kupiti i dizajn od prošle godine.

Požurite i osigurajte svoj primjerak te podržite mlade s Down sindromom u njihovom putu prema samostalnosti i integraciji. Prodaja kreće 21.3.2024. i traje do isteka zaliha.

Više informacija o čarapama pronađite na Submarine Facebook ili Instagram profilu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije