Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najvjerniji večeras za Dinamo navijali na Dolcu

Dobra zabava uz pivo, kuhano vino, pjesmu, navijanje i bakljade

BBB
Goran Stanzl/Pixsell
17.12.2009.
u 22:49

Premda ih je bilo mnogo, a i popilo se dosta, izgreda nije bilo. Stradala je možda tek pokoja jakna od silnih baklja te stotina boca.

Još jednom neuspješnom pokušaju nogometaša Dinama da se nakon 40 godina dočepaju “proljeća u Europi” večeras je na Dolcu svjedočilo tisuću do dvije najvjernijih navijača zagrebačkih plavih.

Nakon što ih je Uefa kaznila progonom s maksimirskog stadiona, utakmicu su na minus tri Celzija gledali na velikom videozidu na popularnoj tržnici. Zabavljali su se možda i bolje nego da su utakmicu promatrali sa sjeverne tribine. Nitko im nije zavirivao u džepove u potrazi za pirotehnikom, a mogli su i piti koliko ih je volja.

Pjesma, navijanje i česte bakljade jednakom žestinom redale su se i na početku tekme, i nakon prvog gola Rumunja, i poslije izjednačenja, a navijači se nisu predavali ni nakon drugog gola gostiju iako im je bilo jasno da se Dinamovo “europsko prokletstvo” nastavlja.

Premda ih je bilo mnogo, a i popio se potok kuhanog vina, piva i žestice, nikakvih izgreda nije bilo. Stradala je možda tek pokoja jakna od silnih baklja te stotina pivskih boca.

Tulum Dinamovih navijača dobro je došao i skupljačima boca koji su ipak uspjeli spasiti mnogo boca od razbijanja, a već sutra će ih unovčiti i lakše preživjeti još jedan težak zimski dan.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kresh_35
kresh_35
11:37 18.12.2009.

hrpa neradnika i bitangi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije