Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurojackpot

Dobitnik 1,4 milijuna kn podigao dobitak: Zet uplatio umjesto mene pa prišapnuo 'Osvojio si'

Hrvatska lutrija
17.11.2022.
u 14:31

- Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba …ako imaš sreće naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet - ispričao je dobitnik iz Čakovca.

U petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, a danas stigao kod vas – rekao je nasmijani dobitnik koji je prije nepunih tjedan dana u igri Eurojackpot osvojio dobitak pet pogodaka od 1.440.664,99 kuna, priopćila je Hrvatska lutrija.

Sretni igrač iz Čakovca na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, a kaže da je od njih četvero (koliko ih je došlo) čak troje uplatilo za isto kolo:

- Ovog puta se sreća osmjehnula meni, no moji kažu da je sad red na nekom od njih – rekao je dobitnik i dodao:

- Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba …ako imaš sreće naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet i nakon što je na internetu vidio da je osvojen dobitak u Čakovcu, išao je provjeriti brojeve. Kad smo se vidjeli samo mi je uspio prišapnuti 'Osvojio si' – smije se dobitnik i priznaje kako je sa zetom još jednom provjerio brojeve koje je odigrao, a s ukućanima još nekoliko puta tijekom subote.

- Morali smo biti sigurni da je to to. Jer što ako dođemo na blagajnu pa ispadne da sam nešto krivo vidio i da nisam dobio?

Sretna obitelj kaže kako zasad nema velikih planova što će iznosom:

- Svi imamo poslove i nastavljamo raditi kao i do sada, ali dobar je osjećaj znati da je određena sigurnost i na računu. I dalje ćemo igrati, već smo uplatili za novo kolo, no bez velikih očekivanja. Ako se dogodi još jednom… a morat ćemo opet u Zagreb – završio je veseli dobitnik, tvrde iz Hrvatske lutrije.

Video - Želite znati tko su najsretniji ljudi na svijetu? Oni koji prakticiraju ove tri navike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije