Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nevjerici

Dobitnica jackpota od 113 milijuna funti: Suprug je izgubio listić!

loto
19.10.2010.
u 15:49

Suprug je uzeo dobitni listić kako bi ga spremio na sigurno, međutim vrijedni papirić završio je u smeću.

Nakon što je nedavno u Velikoj Britaniji izvučen rekordan jackpot u iznosu od 113 milijuna funti, javila se 70-godišnja umirovljenica iz Coventryja koja tvrdi da je uplatila dobitni listić.

Međutim, ona taj rekordan dobitak nikad neće vidjeti. Naime, njezin je suprug uzeo dobitni listić kako bi ga spremio na sigurno, a kad je trebalo podići dobitak, shvatili su da je vrijedni papirić završio u smeću.

- Bila sam tako ljuta na supruga kad je rekao da listića više nema - kazala je umirovljenica koja nije htjela odati svoj identitet, no poznato je da je dobitni listić uplaćen baš u Coventryju.

- Inače uvijek zapisujem brojeve koje uplatim jer suprug je već znao izgubiti listiće - zaključila je Britanka. Na žalost, ovog puta izgubio je onaj koji vrijedi 113 milijuna funti.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
21:46 19.10.2010.

blage njim,sad im smetlište vredi 113 miliona funteka.

VA
valentze
17:44 19.10.2010.

kuku lele...!!!!

CR
crocro
16:01 19.10.2010.

Za objesit se. Šalim se, ali tuga je vječna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije