Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijedio lunu
Povratak na članak

Dobio tri mjeseca zatvora zbog bacanja psa kroz prozor

Kada mu je trudna supruga rekla da ga napušta, bacio je kujicu kroz prozor, a žena mu je rekla da nije normalan i otišla

Komentari 5

NE
Neba
22:20 19.12.2012.

Daleko preblaga kazna, ali bolje i to nego uopce nista. Treba uvesti neku regulativu tko smije imati psa. Ovakvima dozivotna zabrana posjedovanja bilo kakve zivotinje.

VL
TO
Toni50
13:08 20.12.2012.

Napokon da jedna normalna poštena presuda; idiotu koji krivicu svoje ludosti iskaluje na nedužnoj životinji . Ja bi mu do još tri mjeseca više; zbog opasnosti da je pas pao nekom dijetetu na glavu mogao je poginuti ili mu vrat slomiti ....

VL
OB
-obrisani-
22:13 19.12.2012.

Normalno nije ni jedno od njih... Ona proci pored jadnog psica i ne pomoci ,oboje je trebalo kaznita ne samo njega...

VL
CH
chemica
22:21 19.12.2012.

Još jedna tipična "sretna" balkanska obitelj u nastanku. Lijepo bih ovom prilikom zamolio gospođu Nevu Tolle da nas ne opterećuje s daljnjim razvojem situacije. Gospojica se vlastitom voljom vratila svom očigledno "psihički normalnom" partneru pa koga može biti briga kakoo će skončati? Mene je samo strah njihovog djeteta jerbo ako bude "normalno" na tatu...No, i ubojica s Marjana je imao obitelj, kao i Dragan Paravinja. Mamek i tatek su tu, a dijete ispadne "normalno" na njih. Tako to obično ide. Baciti psa kroz prozor pa mu ni ne pružiti pomoć...Jedno malecno psihijatrijsko promatranje u sklopu zatvorske kazne... Ne? Kao i obično, propustilo se učiniti ono NAJBITNIJE.

VL
Avatar KristinaK
KristinaK
13:20 20.12.2012.

On baci jadnu životinju kroz prozor u trenurku bijesa, a ona ode kao da ništa nije bilo i ne pobrine se za životinju?! Očigledno si ovo dvoje pašu, imaju dosta zajedničkog!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.