Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepopravljivi
Povratak na članak

Dobio šest godina za pljačku pošte

Otegotnim mu je cijenjeno što je višestruko osuđivana osoba, a po zatvorima je zbog krađa, razbojstava i lažnih iskaza bio gotovo 20 godina

Komentari 1

Avatar Olujni
Olujni
08:33 19.12.2018.

Pozitivno, pocelo se kaznjavati. Negativno, u ovoj drzavi opljackas postu dobijes 6 godina, a gotovo ubijes mladu dijevojku i dobijes za nagradu- slobodu! Nije samo jadan standard u ovoj zemlji razlog iseljavanja, iako jest vazan, no bezakonje, korupcija i opca pljacka stanovnistva od strane drzave cine sigurno 50% odluka za iseljenje! Malo sam otisao od teme, ispricavam se, ponijelo me, jer svakodnevno gledam ovdje u D novopridosle ogorcene Hrvate i u razgovoru s njima preovladava uvijek isto: dosta mi je vise svega, neka gule nekog drugog, mene vise nikad nece moci!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.