Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli krivca

Dobio šakom u glavu kad je pritekao u pomoć poznanici

policija
24.08.2010.
u 14:14

Zbog napada na 29-godišnjeg Riječanina, kojega je udarcima teško ozljedio, policija je Općinskom državnom odvjetništvu prijavila 25-godišnjaka iz Čavli.

 RIJEKA - Zbog napada na 29-godišnjeg Riječanina, kojega je udarcima teško ozljedio, policija je Općinskom državnom odvjetništvu prijavila 25-godišnjaka iz Čavli. Riječanin je napadnut u noći 16. kolovoza kada je na obilaznici iznad Bakra pritekao u pomoć poznanici na koju je vikao isti mladić. Riječanin je vozio hyundai iz pravca Bakra prema Sv. Kuzmu, a u istom smjeru svoj je citroen vozila njegova poznanica, 28-godišnja djevojka iz Rijeke.

Ispred raskrižja za Škrljevo njeno je vozilo iznenada prestigao mercedes i zaustavio se, vozač je izašao iz automobila i počeo vikati na djevojku da ugasi duga svjetla i udarati po prednjem dijelu citroena. Želeći spriječiti divljanje, Riječanin iz hyundaja izašao je iz automobila i krenuo prema nepoznatom muškarcu, no on ga je dočekao šakom . Od udarca u glavu pao je na tlo, a namjeru bijesnog napadača da nastavi tučnjavu spriječila je djevojka koja je s njim bila u automobilu.

Nakon ovog incidenta odvezli su se u mercedesu, no policija je ustanovila o kome se radi. Jučer je pronađen i nakon kriminalističke istrage prijavljen je zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije