Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevario ženu

Dobio punomoć za prodaju zemljišta, novac zadržao za sebe

kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
31.07.2018.
u 09:53

Žena (62) je osumnjičenom (38) dala punomoć da proda zemljište u Betini no on joj nikad nije isplatio dobiveni novac

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru 62-godišnjakinje.

– Utvrđeno je da je osumnjičeni, nakon što mu je oštećena je u svibnju 2015. godine dala punomoć kojom ga je ovlastila da u njeno ime pregovara o prodaji građevinskog zemljišta u Betini, prodao zemljište, a da oštećenoj, do podnošenja prijave, nije isplatio novac dobiven od prodaje zemljišta.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava – istaknula je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
16:08 31.07.2018.

Ako svoje ime i prezime ima Marica Kosor, onda ga vjerojatno imaju i pametna 62 godišnjakinja i lukavi 38 godišnjak!?

MI
midea
11:11 31.07.2018.

pritvor nije potreban !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije