Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupili psa preko oglasnika
Povratak na članak

Dobili smo bolesno štene, a rekli su nam da je i zdrava i cijepljena

Veterinarskoj inspekciji mladi Zagrepčani prijavili su zanemarivanje i nebrigu za pse, ali odgovora nema

Komentari 7

LO
Long
00:16 29.06.2016.

Gospodo draga sto ste kupili tu dzukelu. Prvo, shar-pei su sami po sebi izuzetno bolezljivi, agresivni i imaju tisucu i jednu manu, sto znaci da ste se raspitali moj ..rac. A sto se tice vase kupovine, dobili ste sto ste i trazili. Idi opet pa kupi psa kakvo stene u pravoj uzgajivacnici kosta 1,500€, kupit za 100€. Pa se cudi ko pura dre.. i pisi kako te netko zaje... Sami ste si krivi i dobili ste ono sto ste trazili.

VL
Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:24 01.07.2016.

Ima toliko peseka u sklonistu kojima prijeti i smrt...pa kaj takve ne spase...inace mi se jako podrignulo da su onog jadnog, bolesnog peseka vratili natrag....al opet, kaj se tice zastite zivotinja, tu smo zatucani Balkan, da je Hrvatska sto put u EU necemo nikad pripadati zapadu....

VL
KA
kajakrizanec
11:16 15.05.2018.

2016. u Lekerniku smo kupili shar pei-a ,štene. Gospođa nam ga je donijela iz neke šupe bez da smo vidjeli ostale štence. Međutim gospođa je rekla d je pas zdrav i da ju zove Gita. Mi smo je nazvali Bella. Štene je ispočetka bilo uredu, a onda je počela konstantno povraćati hranu. 2 godine smo obilazili veterinare i borili se za oporavak, uradili smo sve pretrage, ali razultata nije bilo. Kupovali smo joj potrebnu hranu i ljekove za ublaživanje, ali nažalost Bella nam je ovaj mjesec ugunila. Nakon nekih pretraga po internetu otkrili smo ovaj članak o mladoj obitelji iz Zagreba koja je imala isti problem sa psom i vratila ga. U članku piše da je Gita kako su je nazvali prodana u Varaždin, a mi smo obitelj iz Varaždina. Godpođa iz Lekernika kada smo došli po nju odazivala ju je imenom Gita. Molimo ako tko vidi ovaj komentar od mlade obitelji iz Zagreba,molila bi da odgovore ili da se kontaktiramo. Hvala.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
20:14 29.06.2016.

ovaj na prvi pogled izgleda bolestan, ni ne sliči psu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.