Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im se žurilo

Dobili na lutriji 5 milijuna dolara, pa čekali 6 godina da ih uzmu

dolari
Arhiva VL
20.10.2012.
u 09:43

Dvojica braće nagradu su podigla 11 dana prije isteka roka za preuzimanje novca, a čekali su jer su se bojali kako će bogatstvo utjecati na njih

Dvojica braće, koji žive u New Yorku, čekali su čak šest godina ne bi li podigli pet milijuna dolara koje su osvojili na lutriji.

Braća, porijeklom Palestinci, svjesni koliko im višemilijunski zgoditak može promijeniti život, odučila su podizanje nagrade odgodili sve do 11 dana prije isticanja roka za preuzimanje osvojenog novca, javlja B92.

Stariji brat (36) nije želio šest godina podići novac jer se bojao kako bi novostečeno bogatstvo moglo utjecati na njega, dok je mlađi brat (32) želio biti siguran u svoju bolju polovicu i čistoću njezine ljubavi prema njemu.

Nakon šest godina djevojka, sada supruga mlađeg brata je "prošla test", pa je stiglo i vrijeme za podizanje 5 milijuna dolara zajedničke nagrade. Inače, braća su kupila karticu s koje su "zgrebali" dobitak u trgovini svojih roditelja koji su se iselili iz Jeruzalema prije četiri desetljeća.

Ključne riječi

Komentara 10

IP
info_punkt
10:06 20.10.2012.

hehe... koji džekovi... samo trebali su ih dignuti i oročiti... ovako su ostali bez bar milijun-dva kamata...

TI
Titosevraca
10:51 20.10.2012.

Mozete i vi dobiti malo love igrajuci danas na Karlovica .... zarada garantirana!

AN
antonijo
09:08 22.10.2012.

Vidi se da su pametni ljudi. Neki bi vec trosili sakom i kapom kao tip iz njemacke, ulicar dobijo 30mil. pa raspisko u dvije godine pa ponovno dosao na ulicu. Sad kaze da sad zna da zivi. Bas glupan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije