Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriveni na granici

Dobar ulov policije: Albanci u BMW-u skrivali 52 kg marihuane

marihuana,prtljažnik,automobil (1)
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/5
29.07.2012.
u 19:45

Ukupno 58 paketa droge, težine 52 kilograma i 486 grama bilo je skrveno u naslonima sjedišta, ispod podnog tapecirunga, branicima, blatobranima i u rezervnom kotaču.

Čak 52 kilograma marihuane otkriveno je tijekom pretrage automobila kojim su dvojica albanskih državljana u subotu predvečer pokušala ući u Hrvatsku na prijelazu Karasovići.

PU dubrovačko-neretvanska potvrđuje da je marihuana uočena i zapljenjena tijekom pretrage osobne prtljage i vozila BMW-a albanskih registarskih oznaka. Njim je upravljao 24-godišnji Albanac koji je na granični prijelaz došao s 22-godišnjim suputnikom.

Mladići su pokušali prokrijumčariti ukupno 58 paketa droge, težine 52 kilograma i 486 grama. Skrili su ih u naslonima sjedišta, ispod podnog tapecirunga, branicima, blatobranima i u rezervnom kotaču. Uhićeni  su i odvedeni u postaju u Grude, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit će predani pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

>>U Zagrebu se popuši marihuane koliko i u Milanu

Ključne riječi

Komentara 8

KA
Karizma
20:26 29.07.2012.

Ma svi Albanci šveraju drogu a lokali i pekare su samo kamuflaža.Da carinici svaki automobil detaljno pretresaju nasli bi tone droge koje ti zlocinci donose u nasu zemlju i truju nasu mladost.Samo ih treba strože kontrolirati i bit ce mnogo vise uspjeha

FA
Fallout
20:32 29.07.2012.

treba maricu napokon legalizirat izakonski regulirat,stat na kraj crnom tržištu i na kraju i stavit koju milju u državnu blagajnu,umjesto da se iz nje uzima za ovakve akcije!

OB
-obrisani-
22:38 29.07.2012.

Mnogo bre decki voledu sljadoled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije