Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Do znanja engleskog ili njemačkog jezika jednim klikom

jezici.vecernji.hr
PR
Autor
PR članak
17.04.2013.
u 11:23

Učite strane jezike iz topline svoga doma. Ili koristite dostupne vježbe da biste utvrdili znanje koje imate. Do 20.5. u tijeku je akcija – za 200 kn kupite paket za učenje jezika!

Internetom usvojeno znanje omogućit će vam lakše i pouzdanije sporazumijevanje sa strancima na radnome mjestu, u školi te na poslovnim i privatnim putovanjima. Jezici su prikladni i za one koji žele naučiti strani jezik za zabavu ili za kvalitetno korištenje slobodnog vremena. Jednostavno i jeftino.

Jezici su jednostavno dostupni i povoljniji od klasičnih tečajeva. Dok ćete jedan školski sat instrukcija stranog jezika platiti više od 70 kuna, a jedan stupanj 64-satnog tečaja više od 1800 kuna, za sva četiri stupnja jednog jezika kod nas izdvojit ćete samo 200 kuna za cijelu godinu, a za oba jezika samo 250 kuna za 365 dana upotrebe. Jezicima pristupate 24 sata na dan, 365 dana u godini. Za taj iznos može učiti cijela obitelj. Kod učenja nije potrebno prilagođavati se ostalim učenicima u grupi, a tempo učenja prilagođavate sebi. Izbjeći ćete i prometni zastoj i probleme s parkiranjem jer vas do Jezika dijeli samo klik.

Ekspres i Klasik
Bez obzira na to želite li strani jezik naučiti od početka ili svoje znanje samo obnoviti, za vas je prikladan EKSPRES paket. Posebnost je tog paketa što u vrlo kratkom vremenu možete naučiti ono za što biste u školi ili na fakultetu trebali nekoliko godina. Nakon tog paketa znat ćete aktivno upotrebljavati jezik. Učenje se vrši po koracima, a prikladno je i za one koji misle da za učenje stranog jezika nisu previše nadareni.

KLASIK paket sadržava više od 15.000 vježbi različitih stupnjeva s rješenjima te gramatiku engleskog i njemačkog jezika s objašnjenjima. Zbog toga je KLASIK odličan izbor za sve one koji žele provjeriti svoje znanje iz škole ili vježbom utvrditi znanje stečeno EKSPRES paketom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?