Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza
Povratak na članak

Do sada smo uživali u toplom vremenu, evo što nas očekuje u novom tjednu

Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će od 19 do 22 °C

Komentari 8

DU
Deleted user
19:22 11.11.2018.

Ide africka klima, sve vrste bolesti i komarci. Treba malo hladnoce...

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
19:29 11.11.2018.

Ložite ljudi

VL
DU
Deleted user
19:09 11.11.2018.

Koja koincidencija, po prvi puta ovako toplo vrijeme i po prvi puta ilegalne migracije preko naših uobičajeno najhladnijih krajeva (Lika i Gorski Kotar). Stvarno slučajnost!

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:37 11.11.2018.

tko je ova mala

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
21:17 11.11.2018.

"Vrijeme je i dalje iznenađujuće toplo za ovo vrijeme godine pa smo i ovaj tjedan mogli uživati u NISKIM temperaturama." Svačije greške, gafove, gluposti i slučajnosti zlobno uveličavate i komentirate, a sebe ne vidite. I nije vam ovo ni prva ni jedina VL. Pa dajte bar radite svoj posao! Svakog znate brisati i blokirati, proizvoljno....

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:58 12.11.2018.

vakula, to je onaj klaun po zg vrtićima? takve su njegova predviđanja vremena. prošla jesen je bila jako slična ovoj. al pretprošla nije. bila je hladna i kišovita. vrijeme je nepredvidljivo. to se govori otkad je svijeta. al eto, zadnjih godina ispada da ta nestalnost nije dobra, i da šteti čovjeku. očito nas budućnost čeka pod staklenim zvonom, sa klima uređajem, ionizatorom, ovlaživaćem, tako da nam organizam ne trpi stres!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.