Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodna organizacija za migracije
Povratak na članak

Do lipnja 2016. smrtno stradalo više od 3600 migranata

Najopasnija ruta za migrante koji žele stići do europskih zemalja i dalje je Sredozemlje

Komentari 3

DI
dokazano.istinito
10:06 14.07.2016.

ne bi bilo "migracije"..tojest Izbjeglistva, kada bi rusi i drzave zapada bile pravedne i prestali da bombarduju Bolnice,skole, te dopustili da drzave arapa sami izaberu svoje vlade,a ne da im rusi i zapad postave diktatore i to na silu,tako daa ih bolje i lakse exploatiraju..od svih arapski drzava niti jedno ima ekonomiju koja sama proizvodi,tako na primjer niti jetnva nema tvornice automobila itd..ako se pitate zbog cega je to tako,odgovor je vec das u gore u textu

VL
ST
Startrack
15:20 14.07.2016.

Pacoje jesi to ti. Dolazi cjela afrika, dakle i drzave u kojima nikad nije bilo rata. A arapi ne proizvode nista jer ne znaju. Kuran ih zaglupio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.