Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRENLAND
Povratak na članak

Do blagostanja preko globalnog zagrijavanja

Stanovnici Grenlanda, nakon topljenja leda kao posljedice klimatskih promjena, sada smatraju da više neće ovisiti toliko o danskoj financijskoj injekciji, jer gubitak ledenog pokrivača otvara ogromna nalazišta nafte i plina

Komentari 7

Avatar Hazl113
Hazl113
10:15 30.04.2018.

Tako je, treba Zemlju što prije uništit. Amerika, Rusija, Kina i možda još neke zamlje namjerno zagrijavaju naš planet svako iz svog interesa. Samo na žalost doći će dan kada više neće biti povratka tom zagrijavanju, a tada kada više neće biti povratka, odosmo mi kvragu.

VL
PI
PiratiSnebesa
15:53 30.04.2018.

Na Grenlandu se ubijaju zbog toga što nisu neovisni? Idu 93 km da bi glasovali i izvršili građansku dužnost? Globalno zatopljenje otopili buduća naftna polja koja Danska nije iskoristila, ali neovisni Grenland hoće? Ima li još koji vic, ali da je smiješan, ovo je za plakati.

VL
Avatar Trica
Trica
17:12 30.04.2018.

Gledam ovu fotku i razmišljam, kako li ovi stignu doma kad idu pijani sa kirbaja?:))

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:16 30.04.2018.

molim pročitati zadnju rečenicu, i upotrijebiti mozak, jer 'vrlo brzo' i 'koliko vremena' nekako se ne uklapaju u istu rečenicu. zanimljivo, svi pričate o svijetu bez nafte i plina, el. vozilima, a ovi baš u nafti vide budućnost. netko nekog laže majstorski.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.