Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADIĆ ISPRIČAO

DNK testiranje otkrilo mračnu tajnu jedne obitelji: 'Brat je otišao od kuće i neće se vratiti'

Pexels
16.07.2023.
u 16:41

Priča je započela kada je 21-godišnji brat mladića naručio set za DNK testiranje kod kuće, zbog kojeg je bio vrlo uzbuđen

Da DNK testiranje nije uvijek najbolja ideja, pokazao je i slučaj kojeg je jedan mladić podijelio na društvenim mrežama. Naime, ispričao je na Redditu što se dogodilo nakon što je njegov brat otišao na DNK testiranje. Priča je započela kada je njegov 21-godišnji brat naručio set za DNK testiranje kod kuće, zbog kojeg je bio vrlo uzbuđen.

Iako su ga roditelji pokušali odgovoriti od testiranja, on je ipak odlučio poduzeti taj korak, a tjedan dana nakon roditelji su i posjeli svoje sinove kako bi porazgovarali o njihovom začetku, prenosi Mirror.

- Rekli su nam kako su mojoj majci liječnici rekli da nikada neće moći imati djece, a potom je tata rekao i kako je moj brat bio začet kada su naši roditelji bili u prekidu. To zapravo znači da je brat bio začet nakon seksa na jednu noć. Moj brat je bio vrlo tih nakon cijelog razgovora, čak i nakon što mu je tata objasnio kako je on i dalje njegov sin - objasnio je.

POVEZANI ČLANCI:

- Tata je isto rekao da ga nije briga što je mama trudna s drugim čovjekom i da će ga voljeti kao što bi volio svoje dijete. Svi zajedno smo se grlili jer smo znali da je on svejedno dijelom obitelji - kazao je.

Usprkos tomu, brat je svejedno odlučio otići. - Slao sam mu poruke i kad god bi mi odgovorio je zvučao ljutito, što potpuno razumijem. Danas se vratio i ja sam ga zagrlio. Vidio sam da uzima malo odjeće i odlazi s dva ruksaka - dodao je. Kada je brata pitao kada će se vratiti, kazao mu je kako ''vjerojatno neće''.

- Jednostavno mi je rekao da ide bilo gdje, samo da nije ovdje. Osjećam se jako izgubljeno i ne znam što da napravim - kazao je mladić. 

Ljudi u komentarima mišljenja su kako bi njegov brat trebao sam sa sobom ''probaviti'' cijelu situaciju. - Ovo je za njega veliki šok i treba mu to doći do glave i pomiriti se s tim. Mislim da trenutno ne možete učiniti ništa osim da mu date vremena. Sve će biti u redu. Samo se treba prilagoditi činjenici da mu je cijeli život upravo bio izokrenut - zaključio je jedan komentator.

>> VIDEO Četveročlana obitelj s kolicima preskakala ogradu brze ceste usred noći

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
00:56 17.07.2023.

A je li ovo priča sa nekog otoka, ili...???

Avatar Svračak
Svračak
18:17 16.07.2023.

Teško sam ovo čitao i gotovo ništa nisam uspio shvatiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije