Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKE PROMJENE

Dnevnik 3 umjesto Katje Kušec vodit će Tatjana Munižaba

katja kušec
Goran Stanzl/PIXSELL
22.03.2013.
u 10:36

Munižaba je ostala zapamćena kada je Stjepanu Mesiću poklonila paštetu, zbog čega je zaradila suspenziju

HTV-ov Dnevnik 3 umjesto smijenjene Katje Kušec vodit će Tatjana Munižaba, potvrdili su iz HRT-a za Večernji. Munižaba, dugododišnja HTV-ova novinarka, Dnevnik će voditi od idućeg tjedna. Katja Kušec, Denis Latin i Ružica Renić, koji su smijenjeni ovaj tjedan nakon kontroverznog gostovanja Ruže Tomašić u Dnevniku 3, bit će preraspoređeni na uredničke šihte unutar informativnog programa. Na kojim će se točno pozicijama naći iz HRT-a nam zasad nisu mogli otkriti.

Munižaba je ostala zapamćena po suspenziji koju je zaradila 2005. godine nakon što je tadašnjem predsjedniku Stjepanu Mesiću na proslasku u drugi krug čestitala kutijom paštete. Naime, Mesić je u predizbornoj kampanji jednom prilikom rekao kako se boji otvoriti paštetu da iz nje ne bi iskočila njegova protukandidatkinja Jadranka Kosor. Kosor je novinarkin potez nazvala sramotnim svrstavanjem na stranu jednog kandidata.

>> "Milanović je prozvao medije na prezriv i podcjenjivački način"

Komentara 2

JO
joshua
11:15 22.03.2013.

Pa, u redu je to, moraju nekako nagraditi vjerne aktiviste partije... ili možda netko smatra Munižabu nepristranom novinarkom nakon 10-ak izbornih kampanja u kojima je uvijek i redovito izvještavala isključivo iz SDP-ovog kampa?

KL
klokan13
11:14 22.03.2013.

HTV - nekad i danas. Sječate se drvlja i kamenja na Hloverku i njezine emisije gdje je npr. Linić i hrpa ljevičara po uvjerenju i ponašanju imalo priliku svađati se s Šukerom i gospodom iz vlasti. Zašto ovi socijal demokrati i liberalni demokrati to više ne dopuštaju. Zašto narod direktno ne čuje šta se to događa s nama a protiv naše volje. Jedina prihvatljiva emisija je Togonalova, ali i on izgleda pažljivo čuva guzicu. "živio drug tito i partija" i socijal demokracija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije