Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zbog tiskare

Dnevni list 21. stoljeće privremeno neće izlaziti

21. stoljeće
Sanjin Strukić/PIXSELL
11.02.2013.
u 12:51

- Prisiljeni smo odgoditi sljedeći broj jer nam je tiskara Vjesnik bez obrazloženja podigla cijenu tiskanja, pojasnio je izdavač

Novi broj dnevnih novina 21. stoljeće neće pronaći put do svojih čitatelja jer je izdavač, tvrtka Miran dan donijela je odluku o odgodi izlaska sljedećeg broja.

– Sa žaljenjem moramo objaviti da smo bili prisiljeni odgoditi izlazak sljedećeg broja dnevnih novina 21. stoljeće. Na donošenje takve odluke prisiljeni smo zbog neobjašnjivog ponašanja tiskare Vjesnik koja nam je inicijalno dogovorenu cijenu tiska bez obrazloženja i utemeljenih razloga povećala više od tri puta. Pod takvim uvjetima projekt ne može biti profitabilan i održiv te je, nažalost, jedina moguća i odgovorna odluka odgađanje izlaska sljedećeg broja, pojasnio je  vlasnik i direktor projekta Marjan Jurleka.

Prosječna dnevna prodaja u posljednjih mjesec dana iznosila je 15.000 primjeraka, a u pojedinim danima nadmašivala je prodaju na kiosku konkurentskih izdanja koja su na tržištu već dugi niz godina te drži sedam posto ukupne prodane naklade dnevnih listova na kioscima, tvrde u 21. stoljeću. 

Prvi broj izašao je prije nešto više od dva mjeseca. 

 

Komentara 4

Avatar DaneG
DaneG
13:37 11.02.2013.

Smisao tog lista nije mi bio jasan. Još jedan lijevo-liberalni list pokraj svih medija koje lijevo-liberalni imaju zaista nije bio potreban. Da su se opredijelili desno, tu bi već imali tržište i prazan prostor na koji bi mogli ući. Ovako...

LI
liliZG
13:20 11.02.2013.

Svakog čuda tri dana dosta....

Avatar blackula9
blackula9
13:31 11.02.2013.

I saw it coming:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije