Naslovnica Vijesti Hrvatska

DM predao donaciju Dječjem domu Sv. Ana u Vinkovcima

U sklopu DM-ove inicijative koju su građani tijekom siječnja podržali kupnjom odabranih proizvoda u DM-u, Dječjem domu „Sv. Ana“ iz Vinkovaca DM je predao donaciju u iznosu 13.378 kuna
01. ožujka 2019. u 13:33 0 komentara 114 prikaza
Foto: dm

U sklopu DM-ove inicijative koju su građani tijekom siječnja podržali kupnjom odabranih proizvoda u DM-u, Dječjem domu „Sv. Ana“ iz Vinkovaca DM je predao donaciju u iznosu 13.378 kuna. Donacija je namijenjena nabavi sjenila za krovne prozore u dječjim sobama u potkrovlju doma i svakodnevnih potrepština. Zahvaljujući podršci kupaca koji su se priključili inicijativi „I zima toplo srce ima“ DM je osigurao donaciju vrijednu ukupno 93.646 kuna za domove i centre za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Vinkovcima, Splitu, Slavonskome Brodu, Puli, Osijeku, Lovranu i Karlovcu, koji svakodnevno brinu za više od 400 djece.  

dm potpore dm daruje 10.000 kuna djelatnicima koji postanu roditelji

-Kao odgovoran član zajednice DM uvijek želi biti primjer drugima. Svakog siječnja putem kampanje „I zima toplo srce ima“ želimo pomoći najosjetljivijim skupinama u društvu, a ove godine nam je pripala čast da pomognemo djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nadam se da smo ovom kampanjom doprinijeli senzibilizaciji javnosti te da smo napravili jedan mali korak ka ugodnijem boravku djece u domovima i centrima“, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u DM-u.

Školama produžen rok za prijave u osmi Zeleni korak PROMO Školama produžen rok za prijave u osmi Zeleni korak

Ravnateljica Dječjeg doma Sv Ana Zrinka Mikić kazala je kako će donacija olakšati svakodnevicu štićenicima vinkovačkog doma.

-Boravak i druženje u spavaonicama djeci će postati puno ugodnije s obzirom na to da rado provode slobodno vrijeme u svojim sobama. Za njih je ova donacija velika stvar koja je uspjela izmamiti radost na svim licima. Veliko hvala svima koji su se pridružili dm-ovoj inicijativi i podržali donaciju, rekla je Mikić.

 

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.