Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat metalaca

"Đuro Đaković - Alatnica" sutra organizira prosvjed u Zagrebu

sindikat
Ivica Galović/Pixsell
02.11.2010.
u 15:00

Razlog je nemogućnost postizanja dogovora o vraćanju proizvodnje protugradnih raketa u tvornicu, što se tražilo radi očuvanja radnih mjesta i smanjenja uvoza u duhu programa gospodarskog oporavka Vlade RH.

"Đuro Đaković - Alatnica" iz Slavonskog Broda, podružnica Sindikata metalaca, sutra u 11 sati organizira javni prosvjed u Zagrebu ispred zgrade Državnog odvjetništva RH u Gajevoj. Razlog je nemogućnost postizanja dogovora o vraćanju proizvodnje protugradnih raketa u tvornicu, što se tražilo radi očuvanja radnih mjesta i smanjenja uvoza u duhu programa gospodarskog oporavka Vlade RH.

Šezdesetak prosvjednika autobusom će doputovati do Glavnoga željezničkoga kolodvora u Zagrebu te se uputiti prema zgradi DORH-a. Nadležnima će predati dokaze o protupravnim radnjama vezanim uz nabavku protugradnih raketa pa krenuti prema Kaptolu i okupiti se ispred Zagrebačke katedrale.

O problematici će govoriti Antun Štivić, regionalni povjerenik SMH-IS za Slavoniju i Baranju, i Jozo Kljajić, glavni sindikalni povjerenik SMH-IS u "Đuro Đaković - Alatnici“.

Komentara 1

LO
lojtra
07:20 03.11.2010.

Protugradne rakete su izvrsno srdstvo za manipulaciju. Ispucaš je i više je nema. Ostaje samo trag u bilježnici seoskog \"pucača\" a trag ostaje i kad je ne ispucaš. To ih čini pogodnim za sve vrste manipulacija kakve su radnici očito već primjetili. Ne vjerujem da jedna poljoprivredna zemlja ne može podnjijeti proizvodnju jedne \"alatnice\" kad je protugradna zaštita u pitanju zato svaka podrška radnicima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije