Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teror u noćnim satima

Djevojke se valjaju po podu, mladići uriniraju! Splićanima je dosta raskalešnih turista: 'I zaštitari su zgroženi'

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
16.05.2023.
u 13:33

Splićani se žale raskalašene turiste koji ih teroriziraju u noćnim satima. Strahuju od ljeta, ako je već ovakva situacija u svibnju.

"Kad su me momci koji su mi u dva sata u noći urlali pod prozorom vidjeli da ih snimam počeli su mi pokazivati stražnjice, a jedan me gađao bocom piva", požalila se stanarka iz centra Splita. "Zvala sam policiju koja je došla, potom su otišli u Marmontovu tako da nisam vidjela jesu li postupali i što je dalje bilo. Zaštitar kluba je došao i otjerao ih. I zaštitari su bili zgroženi, ispričavali su se, da su jednostavno nemoćni!", dodaje žena. U njenom dvorištu raskalašeni turisti, inače gosti obližnjeg noćnog kluba, često vrše nuždu. Ovo je samo jedna od brojnih pritužbi na ponašanje turista u staroj gradskoj jezgri. Splićani strahuju jer su se zaredali incidenti, a tek je sredina svibnja. Pitaju se čega će se sve nagledati do kraja sezone.

Žale se na Facebook grupi Get getanima na kojima su i objavili nekoliko snimki neprimjerenog ponašanja. Splićanka koju su gađali pivom kaže da je snimila i dvije cure koje su se pijane valjale po podu, piše Slobodna Dalamcija. Snimljena je i žena koja se crvenom bikiniju slikala u "pirji" u Marmontovoj.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:07 16.05.2023.

Sve je to zakonom već regulirano. Počinitelje privesti i po zakonu kazniti. Bez iznimke. Među takvima će se to ubrzo pročuti. I stvar riješena. Samo nedjelovanje državnih tijela dovodi do još većeg broja takvih incidenata.

EB
EBERT
13:58 16.05.2023.

Evo vam duse koje ste htjeli. To sve su prozivljavali u Spanjolskoj. Ali sada su stali na kraj . Moj savjet . Ucinite to sto prije nego vam bude kasno.Takovi turisti donose samo stetu ne korist. Jedino sto vam tjerajuu turiste koji misle ostavit novac, sto je u vasem interesu.

Avatar Carbonado
Carbonado
14:54 16.05.2023.

Mala zemlja za veliki turizam, ili tako nekako... Što prije propadne turizam to ćemo se prije naučiti stvarati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije