Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U ŠKOLI

Djevojke brutalno pretukle 16-godišnjakinju u centru Zagreba

nasilje
Pixsell
15.09.2011.
u 16:54

Djevojci, koja je ležala na podu dok su je suparnice cipelarile, nitko nije pomogao

Nekoliko tinejdžerica brutalno je pretuklo 16-godišnjakinju usred bijela dana u središtu Zagreba, prenosi Net.hr.

Djevojka je išla u školu kada ju je napalo osam vršnjakinja. Udarale su je šakama i nogama.

Naime, prema riječima napadnute djevojke, nekad se družila s nekima od tih djevojaka, ali je, kako kaže, upravo zbog njihova ratobornog karaktera odlučila prekinuti kontakt s njima.

Kao drugi mogući razlog 16-godišnjakinja je navela to što je trenutačno u ljubavnoj vezi s bivšim dečkom glavne ''batinašice''. 

Djevojci, koja je ležala na podu dok su je suparnice cipelarile, nitko od prolaznika nije pritekao u pomoć. Pomogao joj je školski kolega koji ju je podigao i suprotstavio se bijesnim tinejdžericama. Kad je počela bježati prema školi, za njom su opet potrčale četiri djevojke te su je ponovno napale ispred ulaznih vrata. Srećom, tada je naišao jedan od profesora, koji je zaustavio nasilnice, a ozlijeđenu djevojku uveo u školu.

Usta su joj, kaže, bila puna krvi, a još se uvijek žali na strahovite bolove u ruci i leđima. Prije napada nije primila nikakve prijetnje.

 

Ključne riječi

Komentara 26

CH
chemica
19:16 15.09.2011.

Ne znam baš tko bi se usudio intervenirati. ...

HS
Hrvatski sin
20:21 15.09.2011.

pa kaj se ne kaže kakva mama takva kčer? kog to vrjeđa

HS
Hrvatski sin
18:13 15.09.2011.

a kad joj mama sa dva propala braka dode u školu još će i profesora izbit iz papuča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije