Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE

Djevojka se vraćala iz noćnog života i šakom udarila policajku

policija
VL FOTO
01.10.2011.
u 16:19

Djevojka je odbila alkotest i nije imala niti jedan dokument sa sobom. Prilikom policijske patrole izašla je iz vozila i udarila policajku.

Policijska kontrola u Splitu noćas oko četri sata ujutro zaustavila je automobil Ford Focus i umjesto rutinske kontrole koja je trebala proći mirno, policajka je dobila udarac šakom u glavu i to od djevojke, javlja 24 sata.

24-godišnja djevojka MM vraćala se iz noćnog života i bila je u vidno alkoholiziranom stanju. Policijska patrola je to primjetila, ali je djevojka odbila alkotest i tom prilikom nasrnula na policajku. Djevojka uz to nije imala niti jedan dokument sa sobom.

Nakon napada na policajku, djevojku su svladala dvojca kolega, vezali ju lisicama i odvezli u postaju na ispitivanje. Policajka je od zadobivenog udarca "zaradila" masnicu ispod oka, a djevojka koja je nasrnula kaznenu prijavu za napad na službenu osobu.

 

 

Komentara 12

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
17:01 01.10.2011.

Hah,što učiniti s takvom djevojkom...?Što učiniti...?Nisam pametan.... Možda perom po stažnjici...?Ili,novčani bonus za napad na službenu osobu...? Il dionice Atlantic grupe kao nagrada...?

BO
boni
17:55 01.10.2011.

oduzeti vozačku ( ako je ima ) doživotno i u zatvor s njom

TO
Toni50
17:01 01.10.2011.

Kako je ljepo kada jedna strana pria događaj onda je to ta istina da druga strana isprića priču bojim se da bi bila još jedna. Isto kao i zaračene strane kada se jedni od drugih brane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije