Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI S JOŠ 150 LJUDI

Djevojka otkrila da živi u zapuštenoj bolnici, pratitelji ostali u šoku: 'Ovo bi bio moj osobni pakao'

TikTok
18.11.2023.
u 17:47

Za Aishu je ova ponuda bila predobra da bi je odbila, unatoč tome što živi s još 150 osoba, a na TikToku je objavila i video ture oko bolnice u kojoj živi

Djevojka koja radi kao zaštitarka skrbnica o imovini je pratitelje na TikToku kada je objavila da živi u zapuštenoj bolnici u Londonu. Aisha Baratt odlučila se na ovaj potez kako bi što manje platila stanarinu koja je u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva na izuzetno visokim razinama, a zbog toga živi s još 150 osoba. Kako bi mogla živjeti unutar zapuštene bolnice, Aisha je morala postati skrbnica imovine, oblik iznajmljivanja u kojima se iznajmljivačima omogućuje jeftiniji smještaj, no pod uvjetom da su takvi smještaji u neobičnim mjestima poput policijskih postaja i ureda.

Za nju je, prenosi Daily Mail, ova ponuda bila predobra da bi je odbila, unatoč tome što živi s još 150 osoba, a na TikToku je objavila i video ture oko bolnice u kojoj živi. Brojne je ova snimka zaprepastila pa su neki tako rekli kako ne bi izdržali ''niti jedan dan''. 

@loveaishab Replying to @Møøn.łxght’X 🌙 you want a tour, ill give you a tour ✌🏽 #housetour #propertyguardian #abandonedplaces #alternativeliving #londonlife ♬ Halloween ・ cute horror song - PeriTune

- Ja sam freelancer i želim uštedjeti, ne želim potrošiti svaku funtu koju imam na stanarinu - rekla je jednom. Cijela snimka započela je na recepciji koja je bila prekrivena žarkim slikama i redovima cvijeća. 

- Jednu stvar koju ćete vidjeti na ovakvim mjestima je umjetnost i cvijeće - poručila je na snimci. 

Nakon toga je otišla do vrta za kojeg je ispričala kako se baš i ne koristi, a nakon toga je snimila i druge katove zgrade. Ovaj ogromni kompleks ima najmanje četiri blokova, a sve su zgrade povezane. Iako liftovi ne rade, više je funkcionalnih kuhinja u bolnici, kao i prostorija za pranje rublja. Aisha je tako na snimci pokazala i kuhinju koju koristi, dok u drugoj dolazi do više krađi hrane iz hladnjaka i ormarića, ispričala je. 

POVEZANI ČLANCI:

- Ovu ne koristim jer je previše malih lopova koji je koriste, a ja bih poludjela ako bi mi netko ukrao opet moj sir - ispričala je.  Jedna prostorija je imala i nadzorne kamere, a bilo je i nekoliko zaključanih prostorija koje, kako je rekla, nisu za korištenje. Ovaj video imao je podijeljenja mišljenja, a brojni su kazali kako tu ne bi mogli živjeti.

- Ja sam medicinska sestra i mislim da bi mi ovo bio osobni pakao u kojem bih stalno plakala. No ti si to pokazala na lijep način - poručila je jedna korisnica. 

>> VIDEO Eksplozije u Gazi blizu granice s Izraelom


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije