Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET Policija provjerava je li Tina K. (24) inscenirala otmicu

Djevojka lagala da je oteta i vezana?

18.01.2009.
u 18:40

MALA SUBOTICA – Policija istražuje mogućnost da je Tina K. iz Male Subotice, koju su prošle srijede pronašli vezanu čeličnom žicom kod nogometnog igrališta u Maloj Subotici, izmislila priču o tome da su je otela i vezala dvojica muškaraca!

– Postoje naznake da je otmica izmišljena, no još neke stvari moramo provjeriti – kazali su nam u PU međimurskoj, koja će o tom slučaju izvijestiti u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

Podsjećamo, djevojka je ispričala da su je pokraj pošte dvojica muškaraca odvukla iza ograde igrališta NK Spartak, te da su napadači preko glave imali navučene kape. Nakon što je pronađena u srijedu oko 22.30 sati, istražni sudac naredio je pretragu automobila i stanova kojima su se koristili njezin bivši dečko Saša L. (21), te L. M. i S. J., koji su se povezivali s otmicom.

Saša L. pronašao je njezine stvari i pramen kose pokraj frizerskog salona u kojem radi. Nije mu se javljala na mobitel, pa je nazvao njezina oca, koji je sve to prijavio policiji. Saša L. primio je i SMS u kojem je pisalo: ‘Tam negde ti iza igrališta leži, zbogom’. Na pitanje je li točno da je Tina K. otmicu inscenirala, glasnogovornik policije K. Gosarić kaže da “ima dosta istine o tome”.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije