Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE JE NAŠLA TAJ SASTOJAK?

Djevojka ispekla kolačiće i donijela ih u školu, šestero učenika završilo u bolnici

Foto: Screenshot/Google Maps
18.04.2019.
u 12:33

Policija je potvrdila da je intervenirala u školi 29. ožujka u 15 sati nakon prijave da se učenici osjećaju loše

Zaposlenici škole Shirley High u Croydonu pozvali su policiju i hitnu pomoć nakon što se šestero djece počelo osjećati loše zbog kolača koje su pojeli.

Riječ je o kolačićima od marihuane koje je ispekla i u školu donijela 16-godišnja učenica.

Izvor je za The Sun kazao kako su kolači bili puni skunka i njihovo konzumiranje bilo bi jednako uživanju nekoliko jakih jointova.

– Djeca su halucinirala i bila su u stanju delirija. Učitelji su shvatili da nešto nije u redu i oni su im rekli da su jeli kolače od kanabisa – dodao je izvor i kazao kako su brzo došla kola hitne pomoći i policija.

– Bila je to prilična drama, no srećom nitko od djece nije pretrpio nikakva trajna oštećenja. Djevojka je priznala da peče kolače i kaže da je htjela malo zabave te da nije imala namjeru nikoga ozlijediti – rekao je izvor.

Policija je potvrdila da je intervenirala u školi 29. ožujka u 15 sati nakon prijave da se učenici osjećaju loše. Šestero učenika završilo je u bolnici, no nitko nije bio u opasnosti.

Objavili su i kako su razgovarali s tinejdžericom te da nije bilo uhićenja. Kažu da se još radi na utvrđivanju okolnosti.

Pogledajte i video: Zapljena marihuane kod Tovarnika

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
14:39 18.04.2019.

još par puta nek probaju kolačiće, bit će im sve finiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije