Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Djevojka (19) bacila se pod vlak na ulazu u kolodvor u Ivankovu

vlak iskočio (1)
K. Štedul-Fabac/PIXSELL
22.11.2010.
u 12:09

Za sada nisu poznati detalji ni motivi samoubojstva. Roditelji su pozvani da identificiraju tijelo djevojke iz Ivankova

IVANKOVO - Policijska uprava vukovarsko-srijemska kratko je izvijestila da je danas oko 10 sati na ulazu u željeznički kolodvor u Ivankovu kod Vinkovaca ženska osoba počinila samoubojstvo podletjevši pod vlak br. 210 Vinkovci - Zagreb.

Rije je o 19-godišnjakinji iz Ivankova, ali za sada nisu poznati detalji ni motivi samoubojstva. Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, rekao je da je očevidom, koji je brzo završen, utvrđeno da je riječ o samoubojstvu.

Roditelji su pozvani da identificiraju tijelo djevojke iz Ivankova.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:50 22.11.2010.

neka joj laka zemlja. Na slici je razvaljeno desetak pragova ??? Ne kontam poentu . kako je to moguće

DI
dr-ivek
12:55 22.11.2010.

Sipa, poanta je u tome što ovo nije slika vezana uz navedeni događaj, nego je to slika iz arhive.

UN
unknown99
13:02 22.11.2010.

Tuzno je sto smo nazalost svjedoci sve veceg broja samoubojstva, a posebice medu mladima.Moramo se kao drustvo zapitati sto je uzrok tome, jer to svakako nije rijesenje.Nazalost, ugasio se mladi zivot na ovako tuzan i grub nacin. Neka pociva u miru Bozjem, vec kad svoju srecu nije pronasla na ovom zivotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije