Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon teške nesreće
Povratak na članak

Djevojčicu, koja je u sudaru kod Mostara izgubila roditelje i brata, uskoro puštaju iz bolnice

- Djevojčica je hospitalizirana na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar. Trenutno je stabilno i izvan životne opasnosti - potvrđeno je iz SKB-a Mostar

Komentari 2

TM
trade_mark
14:39 04.10.2022.

ovog koji je preživio i familiju onoga što se ubio sudski obvezati doživotno uzdržavanje tog djeteta. s tim što ovog koji je preživio treba strpat u zatvor na 40 godina.

VL
DI
Diosiario
14:01 04.10.2022.

I gdje će sad to jadno dijete? Odavno mi nešto nije ovako iskidalo srce kao ova tragedija. I zato, ostajem pri svome, treba vratiti smrtnu kaznu, jer samo smrtna kazna ovo može bar donekle isprati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.