Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivni video

Abby (4) boluje od leukemije pa su joj priredili vjenčanje s omiljenim medicinskim tehničarem

Abby leukemija vjenačnje bolnica
Foto: Lori Ciafardoni‎/Facebook
18.07.2015.
u 09:51

Video je na facebook postavila Lori Ciafardoni koja ga je nazvala: OVAKO se mi liječimo".

Malena djevojčica oboljela je od leukemije Abby (4), a u liječenju joj je znatno pomogao njezin omiljeni medicinski tehničar Matt. Kako bi učinili nešto posebno za Abby, medicinsko osoblje u Albany Medical Center Hospital u New Yorku odlučili su proslaviti njihovu povezanost – u manje od 24 sata organizirali su vjenčanje u bolnici i doveli Abby do oltara gdje ju je čekao mladoženja, a sve vrijeme djevojčica je nosila kiruršku masku umjesto vela, piše Metro.co.uk.

Osoblje je pjevušilo pjesmu "Here comes the bride", a Matt je obukao T-shirt majicu s printom smokinga za taj velik dan.

Video je na facebook postavila Lori Ciafardoni koja ga je nazvala: OVAKO se mi liječimo". 

 

So today I got to help make a 4 year old leukemia patient's "wedding" to her favorite nurse Matt Hickling happen at the Melodies Center for Childhood Cancers at AMC. Thanks to Scott Wright and the team at the Enchanted Garden for donating your time and amazing flowers and to everyone at AMC that helped pull this together in less than 24 hours. You people are amazing. THIS is why we go into nursing.

Posted by Lori Ciafardoni on 16. srpanj 2015

>> Akutna limfoblastična leukemija - najčešća zloćudna bolest djece 

Komentara 5

Avatar mokrice
mokrice
12:48 18.07.2015.

Morbidno i opasno po djevojčicine emocije.

DU
Deleted user
15:39 18.07.2015.

Nakon što ste završili posao sa "ponosnima" da li je ovo početak kampanje za prihvaćanje pedofilije? Zna se kako to ide, metoda malih koraka... I za koju godinu će i oni ponosno marširati... Lori pod hitno treba kod psihijatra ako tako liječe četverogodišnje djevojčice u bolnici...

BA
bakulušić
11:07 18.07.2015.

Da, tako liječe bolesni kojima je tuđe dijete došlo u ruke. No, čini mi se da smo, zapravo, mi pacijenti na koje netko nastoji utjecati i "izliječiti nas" od pameti i zdravog razuma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije