Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Djevojčice od 14 i 15 te dječak od 15 godina serijski pljačkaši

23.12.2008.
u 09:30

Djevojčice od 14 i 15 godina te još jedan 15-godišnjak članovi su maloljetničke bande koja je čak tri mjeseca harala Karlovcem. Zaključak je to krim-obrade koju je obavila karlovačka policija. Prema riječima glasnogovornice PU karlovačke Tanje Petrić, dovršetkom kriminalističke obrade nad 14-godišnjakinjom iz Karlovca te 15-godišnjakinjom i 15-godišnjakom iz Zagreba utvrđeno je da su od kolovoza do listopada ove godine na području Karlovca izvršili čak pet provala.

- Provaljeno je u kiosk TO "VPG" i slastičarnicu "Centar" na Trgu Josipa Broza; kiosk poduzeća "Tisak" na Trgu bana Josipa Jelačića; trgovinu "Kiss" u Vranizanyevoj ulici i kiosk "I novine" u ulici Vladimira Nazora. Otuđeni su prehrambeni artikli i novac, a ukupna materijalna šteta procjenjena je na oko 4500 kuna - rekla je Tanja Petrić.

Policija će protiv njih podnijeti kaznene prijave, a koja će biti sudbina mladih prijestupnika odlučivat će sud i socijalne službe. Znatna oteževajuća okolnost jest što su članovi maloljetničke bande već evidentirani u policijskim bilježnicama kao počinitelji kaznenih djela i prekršaja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije