Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U BEOGRADU

Djevojčica se bori za život nakon pada s trećeg kata na automobil

pala s balkona (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
16.11.2012.
u 15:03

D.B. (15) pala je na prednji dio vozila, odbila se i otkotrljala nekoliko metara. Vozilom hitne pomoći prebačena je u obližnju bolnicu gdje je nakon reanimacije operirana

Maloljetna Beograđanka D.B. (15) bori se za život nakon što je u četvrtak navečer oko 19 sati pala s trećeg kata zgrade na automobil. Javlja o tome Blic koji navodi da je djevojčica pala s balkona svog stana u Ulici Miloša Pocerca 15 i to na automobil Renault Laguna koji se na to mjesto parkirao samo nekoliko minuta prije incidenta.

D. B. (15) pala je na prednji dio vozila, odbila se i otkotrljala nekoliko metara. Vozilom hitne pomoći prebačena je u obližnju bolnicu gdje je nakon reanimacije operirana. Liječnici javljaju da ima teške ozljede glave i da se nalazi na intenzivnoj njezi. Priključena je na aparate za disanje.

U stanu su u trenutku nesreće boravili i njeni roditelji, no još nisu poznate okolnosti koje su dovele do pada.

>>Djevojčica (9) izletjela iz vrtuljka koji se kretao brzinom od 80 km/sat

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije