Naslovnica Vijesti Svijet

Djevojčica Lisa (11) oslobođena, Mario F. (28) uhićen u Berlinu

Marija Freiherra, za koga se najprije sumnjalo da je Hrvat jer je jedno vrijeme boravio u hrvatskom dječjem domu, policija je uhitila nakon dojave svjedoka
06. siječnja 2012. u 13:47 20 komentara 12 prikaza
lisa njemačka
Foto: VL

Mario Freiherr (28) koji je oteo 11-godišnju djevojčicu Lisu, u koju se bolesno zaljubio, uhićen je u Berlinu, a djevojčica je oslobođena, objavio je danas njemački portal bild.de.

Marija Freiherra, za koga se najprije sumnjalo da je Hrvat jer je jedno vrijeme boravio u hrvatskom dječjem domu, policija je uhitila ispred zgrade u Berlinu nakon dojave svjedoka koji su prepoznali "ljubavni par" koji je od 16. prosinca nestao bez traga iz grada Leipziga. Podsjetimo, javnost je šokirala priča o Mariju F. koji se zaljubio u 11-godišnju kći svoje bivše djevojke.

Djevojčici Lisi Mario je pisao ljubavna pisma iz kojih je bilo jasno da se radi o bolesnoj osobi. Njemačka javnost šokirana je postupanjima policije koja je tek tri tjedna nakon što je Mario oteo Lisu, objavila podatke o njegovu automobilu. Također, tek je jučer policija dala nalog za uhićenje Marija Freiherra. Nakon te objave trebao je samo jedan dan da se otmičar uhiti, a 11-godišnja djevojčica Lisa oslobodi.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti