Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj drame

Djevojčica Lisa (11) oslobođena, Mario F. (28) uhićen u Berlinu

lisa njemačka
VL
06.01.2012.
u 13:47

Marija Freiherra, za koga se najprije sumnjalo da je Hrvat jer je jedno vrijeme boravio u hrvatskom dječjem domu, policija je uhitila nakon dojave svjedoka

Mario Freiherr (28) koji je oteo 11-godišnju djevojčicu Lisu, u koju se bolesno zaljubio, uhićen je u Berlinu, a djevojčica je oslobođena, objavio je danas njemački portal bild.de.

Marija Freiherra, za koga se najprije sumnjalo da je Hrvat jer je jedno vrijeme boravio u hrvatskom dječjem domu, policija je uhitila ispred zgrade u Berlinu nakon dojave svjedoka koji su prepoznali "ljubavni par" koji je od 16. prosinca nestao bez traga iz grada Leipziga. Podsjetimo, javnost je šokirala priča o Mariju F. koji se zaljubio u 11-godišnju kći svoje bivše djevojke.

Djevojčici Lisi Mario je pisao ljubavna pisma iz kojih je bilo jasno da se radi o bolesnoj osobi. Njemačka javnost šokirana je postupanjima policije koja je tek tri tjedna nakon što je Mario oteo Lisu, objavila podatke o njegovu automobilu. Također, tek je jučer policija dala nalog za uhićenje Marija Freiherra. Nakon te objave trebao je samo jedan dan da se otmičar uhiti, a 11-godišnja djevojčica Lisa oslobodi.

Komentara 20

OB
-obrisani-
14:28 06.01.2012.

A tko je podvalio da je hrvat ? \"hrvatski\" mediji naravno !!!

KA
Karoje
15:31 06.01.2012.

Još su rekli da je vozač kamiona,ha,ha.

XN
xnet0822
14:16 06.01.2012.

Ovaj treba ravno k Psihijatru !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije