Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO PORUKU RODITELJIMA

VIDEO Djevojčica mu istrčala pred auto, taksist u zadnji tren stao

13.05.2020.
u 17:46

Video je snimljen 8. svibnja 2020.

Taksist Andrew Westmoreland (30) iz Southporta upozorio je roditelje da uvijek budu na oprezu nakon što je umalo došlo do sudara. Naime, dijete je izletilo na cestu i ispred njegova automobila te je malo nedostajalo da dođe do tragedije. 

Westmoreland je bio na putu prema mušteriji kad je djevočica izletila iza parkiranog crnog kamiona i završila na cesti. Stao je na kočnicu svojeg bijelog Ford Mondea i zaustavio se svega metar ispred djevojčice koja je pak nastavila trčati. 

Taksist vjeruje kako djevojčica nije imala više od pet godina. 

Zbog biciklista koji je bio ispred njega bio je ranije usporio brzinu ispod dopuštene, no pretpostavlja da nije to učinio da bi sudar bio fatalan. 

- Ono što mi je sad na mislima je ono što se potencijalno moglo dogoditi i ono što se moglo nakon toga dogoditi. I to je ono što me najviše brine. Da je bilo drugačije očito bi bio i kazneni postupak - kazao je taksist, prenosi Yahoo. 

Istaknuo je kako želi podignuti svijest jer iako su ulice praznije i dalje ima vozača. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije