Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Djevojčica išla policiji prijaviti silovanje, a oni joj rekli da se skine

silovanje
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
25.09.2013.
u 09:19

Policajci su otišli i korak dalje, od oca silovane djevojčice tražili su novac kako bi uopće zapisali prijavu za slučaj silovanja. On nije imao onoliko koliko su tražili pa su ih policajci poslali kući.

Silovana 14-godišnjakinja iz Indije išla se policiji obratiti za pomoć, no oni su samo pogoršali situaciju. Kada je došla podići prijavu protiv svog zlostavljača, policajci iz postaje rekli su joj da se skine, pišu emirates 24/7.

Policajci su otišli i korak dalje, od oca silovane djevojčice tražili su novac kako bi uopće zapisali prijavu za slučaj silovanja. On nije imao koliko su tražili pa su ih policajci poslali kući.

No, obitelj silovane djevojčice nije odustala pa se obratila višem sudu i silovatelj je uhvaćen. Tinejdžerica je u međuvremenu ispričala istražiteljima da su je lokalni policajci odveli u sobu gdje je trebala ispuniti prijavu, a oni su joj rekli da se skine kako bi dokazala da se sve to dogodilo.

Nije poznato jesu li lokalni policajci kažnjeni zbog tog čina.

>> Osim što su je htjeli silovati, Marokanci joj ukrali 100 kn!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije