Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postalo hit

Djevojčica (9) se naljutila pa napisala pismo zubić-vili – pogledajte što joj je rekla

Pismo zubić vili
Foto: Reddit
16.12.2014.
u 09:37

Jennifer je danas odrasla žena, a otac joj je je pokazao pismo koje je napisala zubić-vili sa 9 godina

Svatko se s razočaranjima nosi na svoj način, a kada se to dogodi djeci, rezultat može biti simpatičan baš kao i pismo 9-godišnje djevojčice Jennifer koju je naljutio nedolazak zubić-vile.

Jennifer je danas odrasla žena, a otac joj je pokazao pismo koje je napisala zubić vili sa 9 godina. Jennifer je pismo objavila na Redditu i prisjetila kako se sve dogodilo. – Ispao mi je zub, a ja sam bila sumnjičava oko moći zubić-vile. Nisam nikome rekla da mi je ispao zub, a zubić-vila se nije pojavila – ispričala je i dodala kako ju je to bilo razljutilo pa su joj roditelji rekli da neka joj napiše pismo.

Ona je to i učinila, a evo što je napisala u pismu koje je u kratkom roku postalo hit na društvenim mrežama:

(Ne baš) Draga z.v., Ovo je drugi put da si ovo napravila. Zaboravila si me. Pa, ako nećeš doći, ja ću svoje zube zadržati. Gotova si sa skupljanjem zuba od Jennifer. Od sada pa nadalje ja ću zadržati svoje zube.

Jennifer

P.S. Samo nastavi skupljati zube od Mikea, očito njega voliš više.

P.S.S. Ne moraš se gnjaviti s odgovaranjem na pismo.'

Jennifer je ispričala kako je ipak dobila odgovor na svoje pismo u kojem joj je "zubić-vila" odgovorila da nije mogla doći do njezina jastuka zbog nereda te da će možda uspjeti doći ako počisti svoju sobu.

– Vrlo dobro odigrano, zubić-vilo – napisala je Jennifer na Redditu.

Foto: Reddit

>> Ljubavno pismo dječaka (4) obišlo svijet. Pogledajte što je napisao

>> Roditelji našli pismo preminule 12-godišnjakinje koje je napisala budućoj sebi

Komentara 4

21
215794
17:13 18.12.2014.

Zasto neki gledaju na ovo s sumnjom tradicija je da kad dijete izgubi zub da preko noci dodje netko da otkupi taj zub kao otkupitelj I ostavi novac kao to je izmisljeno da se djeci olaksa gubitak prvih zubi

Avatar lola lola
lola lola
14:42 16.12.2014.

I opet neka internetska izmisljotina. Dijete od 9 godina ne koristi u svojem rjecniku rijeci poput unsincerely, obviously itd. Svako malo na Redditu iskoci nekakvo pismo koje je izmisljeno.

DU
Deleted user
10:21 16.12.2014.

Joj što volim ove direktne prijenose iz Amerike o događajima koji imaju utjeca na nas kao lanski snijeg. Sve se radi da bi se ovaj narod zatupio do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije