Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s visine od 5 metara

Djevojčica (9) izletjela iz vrtuljka koji se kretao brzinom od 80 km/sat

'22.08.2011., Zagreb - U mjestu Luka, koje se nalazi nedaleko od Zapresica , doslo je do nezgode gdje je kamion prilikom kretanja u nazad udario vrtuljak na kojem su u tom trenutku bila djeca. .   Pho
'Zarko Basic/PIXSELL'
09.11.2012.
u 14:09

Kobnu je vožnju promatrala i mobitelom snimala majka Kim (41) koja u prvom trenutku nije ni shvatila što se dogodilo

Malena Yasmin Vickery (9) ispala je s vrtuljka koji se kretao brzinom od oko 80 kilometara na sat. Daily Mail piše da se incident dogodio u gradu Northamptonu te da je djevojčica pala s visine od pet metara i potom udarila u zaštitnu metalnu ogradu. Kobnu je vožnju promatrala i mobitelom snimala majka Kim (41) koja u prvom trenutku nije ni shvatila što se dogodilo.

– Nisam shvatila što se dogodilo sve dok pritiskom na gumb za opasnost nisu zaustavili vrtuljak. Tada sam vidjela svoju kćer kako leži pored metalne ograde. Sve je to u suzama promatrala i moja prestrašena mlađa kći Talisha. Mislile smo da je Yasmin mrtva. To je najgora noćna mora svakog roditelja – kazala je majka koja je vidjevši kćer na podu otrčala k njoj kako bi joj pružila pomoć.

– Požalila se da ne može osjetiti noge – svjedoči majka koja se prestrašila da joj je kći u padu slomila vrat. No najcrnja prognoza nije se ispunila jer je u lokalnoj bolnici mala Yasmin podvrgnuta nizu pretraga koje su pokazale da je djevojčica imala veliku sreću te zadobila samo nekoliko ogrebotina.

Dok se djevojčica oporavlja, majka čini sve kako bi se istražile okolnosti nesreće i provjerila sigurnost u luna-parku koji vodi jedna nomadska obitelj.

>>Lagao stotinama žena da imaju rak i potom im odstranjivao grudi

 

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:50 09.11.2012.

http://www.cyberrepublik.com/en/referrer/1842

TH
thekurcula
08:50 10.11.2012.

Baš ste vi vrtuljak! Čitam tekst pa nikako da shvatim iz čega je ona to ispala što se vrti 80 km na sat i da nije bilo fotografije ne bih ni saznao! Vidim na slici da je reč o ringišpilu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije