Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masakr u francuskoj
Povratak na članak

Djevojčica (4) nije vidjela ubojice, skrivala se ispod mrtve majke

Motiv četverostrukog ubojstva u francuskoj mogla bi biti svađa zbog novca između braće

Komentari 4

OB
-obrisani-
16:54 08.09.2012.

nezna policija i ne želi da zna da je Mosad ubio britansku porodicu Špijunska igra - Saad al Hili navodno je ubijen jer je stupio u kontakt sa Irancima i trebalo je da započne rad na izradi nuklearnog oružja Mosadsad ubio britansku porodicu? Britance iračkog porekla, Saada al Hilija (50), njegovu taštu i suprugu Igbalu, u Francuskim Alpima ubili su izraelski agenti jer je Saad radio na razvijanju nuklearnog programa Irana, prenosi britanski „San". Navodno, izraelski, ali i britanski obaveštajci pratili su Saada proteklih 20 godina. Rođeni Iračanin je za vreme vladavine Sadama Huseina radio i na razvoju nuklearnog programa u rodnoj zemlji. Agenti Mosada likvidirali su ga nakon što su dobili informacije da je Saad nedavno stupio u kontakt sa Irancima i trebalo je da radi na izradi nuklearnog oružja za Teheran, prenosi tiražni tabloid „San". naravno da sumnjiv i Saadov brat samo da bi se skrenu tok istrage

VL
RE
@rea
17:23 08.09.2012.

"tiražni tabloid „San"." ______________ lol

VL
OB
-obrisani-
20:49 08.09.2012.

The river that DID run red: Residents of Chinese city left baffled after Yangtze turns scarlet dailymail

VL
IS
istrako
21:00 08.09.2012.

jadno dijete! koji užas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.