Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga u Zagrebu

Djevojčicu (14) koja je nestala na putu do škole pronašli putem Facebooka

petra mužek
Foto: Boris Škoti Facebook-profil
1/2
03.12.2013.
u 16:43

Djevojčica je pronađena u okolici Zagreba. U stanju je šoka i odvedena je na liječnički pregled

Četrnaestogodišnja Petra Mužek nestala je jučer u Zagrebu na putu prema školi, a danas je pronađena zahvaljujući poruci koju je njen djed Boris Škoti ostavio na Facebooku.

– Jučer u 13 sati nestaje moja unuka Petra Mužek. U 12.55 sati krenula je u osnovnu školu Dragutin Tadijanović u Stenjevcu i od tada joj se gubi svaki trag. Iz Voltinog naselja obično ide pokraj Končara prema Selskoj cesti na autobus 109 za Črnomerec. Na sebi je imala kratki tamnosivi kaputić. Ima dugu kestenjastu kosu – napisao je Škoti na svojoj Facebook-stranici te ujedno zamolio sve koji nešto znaju o Petrinu nestanku da to dojave obitelji.

Profil nestale djevojčice ubrzo se pojavio i na portalu nestali.hr.

Nekoliko sati poslije, djedove zamolbe na Facebooku urodile su plodom. Obitelji je dojavljeno gdje se nestala 14-godišnjakinja nalazi. Djed nam je potvrdio da su je pronašli u okolici Zagreba. Djevojčica je u stanju šoka i odvedena je na liječnički pregled.

>>Nastavlja se potraga za 21-godišnjim Rinom Bralom
 

Ključne riječi

Komentara 8

RA
rasimcanaj
16:46 03.12.2013.

Sa nostalgijom se sjecam vremena kad smo kao djeca mogli ici bilo gdje bez ikakve zabrinutosti. Ovo sto se dogadja danas bagra naziva progresom. Samo u USA svake godine nestane oko 400.000 djece.

C1
c11dugi
20:37 03.12.2013.

Na sto je spalo novinarstvo. Ima 5 sati da je clanak izasao i niste ga u stanju nadopuniti novim informacijama. Zasto je djete u soku i sto se dogodilo? A ove gluposti o Facebooku su mi najbolje.

HO
Hoch03
16:17 04.12.2013.

Hvala dragom Bogu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije