Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantan slučaj

Djevojčica (13) rodila trojke, otac (61) u bijegu

trudnica,trudnoca
YouTube Screenshot
22.12.2013.
u 22:40

Trinaestogodišnjakinja je samo jedna od stotine djevojčica mlađih od 15 godina koje u ovoj zemlji svake godine postanu majke

Djevojčica (13) rodila je trojke muškarcu starom 61 godinu. Šokantan slučaj dogodio se u Santo Domingu u Dominikanskoj Republici, a otac dječaka u bijegu je jer ga se pokušava optužiti za seksualno zlostavljanje djeteta, javlja Daily Mail.

Mlada majka izjavila je lokalnim medijima kako je presretna dolaskom djece na svijet. Dječaci nazvani Samuel, Joshua i Jovanny rođeni su prerano pa se trenutno nalaze u inkubatoru. Liječnici smatraju kako će se ubrzo oporaviti.

Trinaestogodišnjakinja je samo jedna od stotine djevojčica mlađih od 15 godina koje u ovoj zemlji svake godine postanu majke. Čak 15 posto djevojke stare od 15 do 19 godina imaju barem jedno dijete.
Kako bi izašle na kraj s visokom stopom tinejdžerskih trudnoća, vlasti su nedavno postrožile kazne za stupanje u seksualne odnose sa ženskim osobama mlađima od 18 godina.
Za seksualno zlostavljanje djeteta te fizičko i psihičko maltretiranje sada se može dobiti kazna zatvora od 20 do 30 godina ili novčana 1000 do 2000 dolara.

>>Osumnjičen za silovanje i bludničenje nad nećakinjama i prijateljicom kćeri

Komentara 2

Avatar abakus
abakus
07:10 23.12.2013.

Sud u Italiji bi presudio da je "upitanju ljubav" i ne bi kaznio ovog pedofila - kao što je nedavno presudio u sličnom slučaju. Počelo je počelo - za koju godinu imat ćemo zahtjeve za legalizacijom pedofilije. A možda se se neki pametnjaković iz vlast uz podršku pedofilskih aktivista "sjeti" da bi ovakvu "obitelj" trebalo podupirati i " štititi od diskriminacije" promicanjem kroz program zdravstvenog odgoja.

DU
Deleted user
11:56 23.12.2013.

I moja zena da rodi trojke i ja bih pobjego,u ovoj krizi,je to strasno........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije