Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIBINJ

Djevojčica (12) teško ozlijeđena u naletu vozila, neoprezno je pretrčavala cestu

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
30.06.2020.
u 17:58

Djevojčica je odbačena na cestu te je teško ozlijeđena, a nakon pružene liječničke pomoći zadržana je na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu

Teške ozljede zadobila je 12-godišnja djevojčica nakon što je na nju, dok je neoprezno pretrčavala cestu u Sibinju kod Slavonskog Broda, u ponedjeljak teretnim automobilom naletio 72-godišnji vozač.

Brodsko-posavska policija u utorak je priopćila da se nesreća dogodila jučer oko 18.55 sati. Očevidom je utvrđeno da je 12-godišnja djevojčica neoprezno pretrčavala cestu nakon prolaska nepoznatog teretnog vozila, te je na nju teretnim automobilom naletio 72-godišnji vozač koji je dolazio iz drugog smjera.

Djevojčica je odbačena na cestu te je teško ozlijeđena, a nakon pružene liječničke pomoći zadržana je na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Policija o događaju dostavlja posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svarogov
22:23 01.07.2020.

I opet , jedno te isto ; krivac pjesak . U naseljenom mjestu . najvisa dozvoljena brzina vozila je 50 km/h i sada vas pitam ; kakvi su to vozaci koji . pri ovoj brzini ne mogu da blagovremeno uocece pjesaka na i pored ceste a pogotovo djecu , nego ih kao na kuglani udaraju i odbacuju sa ceste . Pjesaci su isto kao i vozila , sudionici u prometu na cesti i zasluzuju najvecu pozornost .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije