Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija moli za pomoć

Djevojčica (12) nestala u Višnjevcu kod Osijeka. Jeste li je vidjeli?

Mjesto nesreće u Baranji u kojoj je  život izgubilo 10-godišnje dijete
Dubravka Petric/PIXSELL
09.06.2023.
u 06:48

U trenutku nestanka na sebi je imala krem duksu dugih rukava s kapuljačom i platnene visoke bijele tenisice

Iz prigradskog naselja Višnjevac pokraj Osijeka 7. lipnja od kuće se udaljila 12-godišnja djevojčica. U trenutku nestanka na sebi je imala krem duksu dugih rukava s kapuljačom i platnene visoke bijele tenisice, objavljeno je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Djevojčica je visine 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", poručuju iz policije.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
11:07 09.06.2023.

krem duksa ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije