Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREALNI ZAHTJEVI

Djevojčica (10) iznenadila majku listom božićnih poklona: 'Što se događa s današnjom djecom?!'

Ilustracija
Unsplash
07.12.2023.
u 13:50

O djevojčičinim božićnim željama izvijestila je njezina majka Keya James, čiji je video na TikToku u samo nekoliko dana skupio više od 10 milijuna pregleda.

Popis želja za Božić jedne desetogodišnjakinje postao je viralan zbog njezinih raskošnih zahtjeva. Djevojčica je, naime, na listu stavila stvari kao što su dječje Dior cipele ili, pak, poklon-kartica za Lululemon u vrijednosti od 150 dolara. O djevojčičinim božićnim željama izvijestila je njezina majka Keya James, čiji je video na TikToku u samo nekoliko dana skupio više od 10 milijuna pregleda.

@keyajames

Reading my 10 year old daughter’s christmas list because she thinks im rich

♬ original sound - Keya James

U videu koji je objavila na TikToku Keya James čita popis želja svoje kćerke, a on počinje s potpuno novim iPhoneom 15. - Da, to neće dobiti - rekla je James čitajući popis. Zatim su na popisu papuče Ugg, ogrlica s ružičastim privjeskom Kendra Scott od 52 dolara, "puno novca", skupocjene tenisice, poklon-kartice za Starbucks, Sephoru i Lululemon. Na popisu su se našli i Polaroid kamera, skupocjena trenirka, kao i par dječjih visokih Diorovih tenisica.

Djevojčičini zahtjevi šokirali su majku, ali i njezine pratitelje na TikToku. - Što se događa s današnjom djecom - napisala je jedna osoba, a njena poruka sumira čitavu priču.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Snijeg zabijelio Đakovo

 

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:04 07.12.2023.

Ma dajte molim vas: to je čisti fake za skupljanje pregleda i lajkova koji nose, pri 1,5 mil. klikova sasvim solidne novce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije